المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : حملت عندي الفوتوشوب بس ما عرفت افتحه خخخخخخخخ



مستبدة
12/01/2006, 04:25 PM
السلام عليكم
شحالكم يابنااات
بخير وطيبين

مثلي
خخخخخخخخ


ياحلوات
انا حملت عندي اصدار فوتوشوب 8
وطلع لي مضغوط

كيف افتحه ؟؟


للمعلوميه
انا حملته
وهو موجود عندي على سطح المكتب
يعني ماسويت اي شي
لاني مو عارفه شو اعمل


علموني بلييييييييييييييز

m_f_t_r
12/01/2006, 07:48 PM
الاخت العزيزة مستبدة
لفك ضغط البرنامج لابد وان يكون عندك برنامج ضغط مثل WinRar او WinZip
او اى برنامج ضاغط
و لو كان عندك تقدري تفكى الضغط عن طريق كليك يمين وتختارى Extract

اتمنى اكون افتدتك
دومتم بود
ايما

مستبدة
12/01/2006, 10:05 PM
مشكوووووره يالغالية
أفدتيني
فكيت الضغط

وكل شي تماام
جزاك الله خير يااارب
مشكوووره


تحياتي لج

..Queen..
14/01/2006, 02:04 AM
أنا مثل مشكلتك بالضبط ..

وسويت مثل قالت الأختm_f_t_r بس ما فك الضغط ..

بس كنت ابي اسألك اي Extract ضغطي لأنك يمكن ضغطي غير عني ..

لأنك لمن تضغطي كلك يمين يطلعك 3 Extract كل واحد غير عن الثاني ..

اتمنى تفيدي بأسرع وقت ممكن ..

راحيـل
15/01/2006, 07:41 AM
.
.
عزيزتي ..Queen..

اضغطي Extract here

يفك الضغط
.
.

m_f_t_r
15/01/2006, 11:20 AM
الحبيبة كوين
فعلا بيظهر 3
اول واحدextract files
دة بيمكنك من فك الصغط فى المكان اللى تختارية

extract here
يفك ضغط الملف و يطلع كل الملفات اللى جواة فى المكان اللى انتى فية بس خدى بالك مش بتكون جوة فولدر يعنى بيستخرجها فى نفس المكان و بيخرجها من الفولدر الاصلى
واخيرا

extract to ....... اسم البرنامج

دة بيخلية يفك ضغطة فى المكان اللى فية البرنامج بس فى فولدر باسم البرنامج مع الاحتفاظ بالملف المضغوط كما هو

ان شاء اللة اكون افادتك
تحياتى
ايما

m_f_t_r
15/01/2006, 11:21 AM
مبروك اختى الحبيبة مستبدة
عايزين نشوف ابداعاتك فى الفوتوشوب
دومتم بود
ايما

..Queen..
16/01/2006, 05:23 AM
.
.
عزيزتي ..Queen..

اضغطي Extract here

يفك الضغط
.
.

سويت مثل ما قلتيلي ..

بس ما فك الضغط ..

بس انشئلي ملف باسم البرنامج على سطح المكتب .. ويوم فتحته طلعت لي مكونات هذا البرنامج ...

ليش قاعد يصير معي كذا ؟؟؟؟؟؟؟؟

..Queen..
16/01/2006, 05:28 AM
الحبيبة كوين
فعلا بيظهر 3
اول واحدextract files
دة بيمكنك من فك الصغط فى المكان اللى تختارية

extract here
يفك ضغط الملف و يطلع كل الملفات اللى جواة فى المكان اللى انتى فية بس خدى بالك مش بتكون جوة فولدر يعنى بيستخرجها فى نفس المكان و بيخرجها من الفولدر الاصلى
واخيرا

extract to ....... اسم البرنامج

دة بيخلية يفك ضغطة فى المكان اللى فية البرنامج بس فى فولدر باسم البرنامج مع الاحتفاظ بالملف المضغوط كما هو

ان شاء اللة اكون افادتك
تحياتى
ايما

بصراحه ماعرفت يعني اي واحد فيهم اهو اللي يفك الضغط ...

بليييييييييز ساعدوني ..

m_f_t_r
16/01/2006, 10:39 AM
حبيبتى كوين
التلاتة يفكوا الضغط بس كل واحد لية فايدتة
بس عامة استخدمى الاختيار التالت
extract to .......(اسم الملف)
هينشئ ملف باسم الملف الاصلى
افتحية و هتلاقية فية حاجة باسم
set up
شغلية وان شاء اللة يضبط معاكى
ولو مو ظبط
قوللى واحنا نساعدك ان شاء الله

تحياتى
ايما

..Queen..
19/01/2006, 06:53 PM
تسلمين يا m_f_t_r .. مو عارفه ايش اقولك ...

بس وأخيرا فتح ...

m_f_t_r
20/01/2006, 12:13 AM
الحمد لله
مبروك عليكى
تابعى معانا دروس الفوتوشوب و عايزين نشوف ابداعاتك قريب
دومتم بود
ايما

مستبدة
25/01/2006, 08:10 PM
مبروك اختى الحبيبة مستبدة
عايزين نشوف ابداعاتك فى الفوتوشوب
دومتم بود
ايما

تسلميـــــــــــــــــن يارب
وان شاءلله تشوفين ابداعاتي
بس اصبري علي اتعلم

مشكورين جميعاً على المرور والرد
تحياتي ..