صفحة 1 من 14 1234567891011 ... الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 196

الموضوع: """كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""

  1. #1
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563

    """كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
    اخواتي عضوات عروس انا جيبالكم انهارده ثلاث اصناف من المعجنات بحب اعملهم جدا والحمد لله بيطلعوا ناجحين معايا
    اول نوع كيش الجبنات (تارت الجبنات والبسطرمة)
    النوع الثاني بيتزا
    الثالث فطاير بعجينة العشر دقايق بس بتفاصيل اكتر
    اول حاجة نبدها بس انا بعمل ضعف الكمية
    كيش الجبنات والبسطرمة

    المقادير

    1 كوب دقيق
    1/2 كوب زبده جامده مقطعه مربعات
    1/4 كوب ميه ساقعه
    ذره ملح-ملعقه زعتر

    الحشو
    300 جرام جبنه رومي مبشوره
    1 كوب لبن

    بسطرمة مقطعه
    زيتون مقطع
    جبنة موتزريلا
    2 بيضه-فلفل اسود


    الطريقة

    1 نضع الدقيق والزبدة في الميكسر مع بعض لحد ما يبقوا زي الرمل
    نضع الملح والزعتر
    2 والعجانة شغالة نضع الماء البارد لحد ما تتماسك عجينة

    3 نفردها في قالب تارت مدهون

    4 نبدا بوضع الحشو الجبنات والبسطرمة والزيتون
    5 نضرب اللبن والبيض والفلفل الاسود ونضعه عليه

    6 نضع رشة جبنة على الوجة

    7 يدخل فرن ساخن لحد ما الوش يتحمر




  2. #2
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563

    ثانيا البيتزا
    المقادير
    نصف كيلو دقيق
    1 م ك خميرة جافة
    رشة زعتر
    1م ك سكر
    1م ص ملح
    2م ك زيت زيتون
    ماء دافء للعجن
    مقادير الصلصة
    صلصة طماطم
    ملح فص ثوم ناعم
    زعتر
    زيت زيتون
    1م ص سكر
    الحشو
    زيتون
    مشروم
    بسطرمة
    طماطم شرائح
    فلفل اخضر
    بصل شرائح
    جبنة كيري
    جبنة موتزريلا
    جبنة شيدر
    الطريقه
    1 نخلط كل المكونات الجافه مع بعض
    2 نبدا بوضع الماء تدريجي ونعجن لحد ما العجينه تتماسك وتترك اليد
    3 نغطيها ونتركها تخمر ساعه
    4 نقطعها ونبدا نفردها في صنية مدهونة زيت
    5 نتكرها تخمر 10 دقايق
    6 نضع الصلصة عليها وبعدين الحشو والجبنات
    7 نضع رشة زيت زيتون وزعتر
    8 ندخل في فرن ساخن لمدة ربع ساعة
    طريقه الصلصة
    نضع كل المكونات على النار لحد ما تتسبك ونضعها على البيتزا بعد ما تبرد







  3. #3
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563
    ثالثا فطاير السجق
    المقادير
    الجزء الاول
    2كوب دقيق
    2 م ك خميرة جافة
    فنجان قهوة سكر
    1م ص ملح
    2 م ك لبن بودرة
    1ونصف كوب ماء دافئ
    الجزء الثاني
    3 كوب دقيق
    نصف كوب زيت
    الحشو
    سجق
    فلفل اخضر
    طماطم
    فلفل حامي
    ملح
    فلفل
    بهار لحم


    الطريقه

    1 نضع كل مكونات الجزء الاول ونخلطها تماما ونضعها تخمر لمدة نصف ساعة
    2 نضيف مكونات الجزء الثاني ونعجين جيدا ونتركها تخمر لمدة ساعه
    3 نفرد العجينة ونشكلها انا عملاها كروسون وانصاف دواير
    4 نتركها تخمر لمدة نصف ساعة
    5 ندهن الوحه بخليط لبن وبيض اوقات بضيف نصف م ص نسكافية علىى الخليط
    6 نرش الوجه بحبة البركة او زعتر
    7 يدخل الفرن ساخن لمدة نصف ساعه ولما الوجة يتحمر





  4. #4
    عروس متميزة
    تاريخ التسجيل
    15/07/2008
    الدولة
    ..وسط قلبه..
    المشاركات
    5,835

    ربي يسلم ايديك..

  5. #5
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احساس الوفا مشاهدة المشاركة

    ربي يسلم ايديك..
    اشكرك يا قمر على مرورك الكريم

  6. #6
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية الوان سحرية
    تاريخ التسجيل
    11/06/2006
    الدولة
    عند رَجُـلآٍ آفٌسَدَنِيّ بـ/ دلآآٍآٍآلــهً
    المشاركات
    6,266
    ما شالله كثير حلوة

    اممم بخصوص الطبق الاول ... يعني الحشوة تكون سائلة شوي ؟؟

    وكيف تطلع بعد ما تخرج من الفرن ؟؟ كمان سائلة او تنشف ؟؟

  7. #7
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية * كلاسيك *
    تاريخ التسجيل
    27/11/2008
    الدولة
    وردة مستخبيه ف قلب حبيبي
    المشاركات
    8,573
    يمييييييييييييييييييييييي يييييييييي

    الله الله الله

    جمييييييل بعشق انا المعجنات

    تسلم ايدك بجد ان شاء الله هجرب اول واحده دي

  8. #8
    عروس برونزية الصورة الرمزية tobe
    تاريخ التسجيل
    08/01/2007
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    1,438
    بوسى ايه الحاجات الحلوة ديه تسلم ايديك

  9. #9
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية ^ السفيرة^
    تاريخ التسجيل
    03/10/2004
    الدولة
    قل لن يصيبنا الا ما كتب الله لنا
    المشاركات
    12,888
    ماشاء الله اطباقك روووووعه



    تسلم يدينك ياقمر ...

    ربي يحفظك

  10. #10
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية عيشوش
    تاريخ التسجيل
    15/12/2007
    الدولة
    الجزائر بلد العزة والكرامة
    المشاركات
    8,822
    يمييييييييييييي
    هذا يسموه عذاااااااااب
    ماشاء الله
    كل صنف اشهى من الثاني

  11. #11
    عروس متميزة
    تاريخ التسجيل
    12/02/2007
    الدولة
    مع حبيبي في بيتنا
    المشاركات
    2,252
    تسلم ايدك
    افكار كلها تجنن وروعه
    وبصراحه شغل يفتح النفس

  12. #12
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ^ السفيرة^ مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله اطباقك روووووعه



    تسلم يدينك ياقمر ...

    ربي يحفظك
    اختي السفيرة نورتي الموضعي وتسلمي على مرورك الكريم

  13. #13
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة tobe مشاهدة المشاركة
    بوسى ايه الحاجات الحلوة ديه تسلم ايديك
    تسلمي يا قمر ربنا يخليكي

  14. #14
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية poosy cat
    تاريخ التسجيل
    17/04/2005
    الدولة
    اسكندريه عروس البحر المتوسط
    المشاركات
    2,563
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة * كلاسيك * مشاهدة المشاركة
    يمييييييييييييييييييييييي يييييييييي

    الله الله الله

    جمييييييل بعشق انا المعجنات

    تسلم ايدك بجد ان شاء الله هجرب اول واحده دي

    تسلمي يا كلاسيك ربنا يخليك جربيه هيجبك جدا

  15. #15
    عروس متميزة
    تاريخ التسجيل
    09/10/2008
    الدولة
    >>
    المشاركات
    7,148
    يمى يمى يمى تسلم ايدك

صفحة 1 من 14 1234567891011 ... الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. """"""""ما ينجبر ق ؟لب على ق ؟لب """"""""للكاتبه/عذبة السجايا
    بواسطة دمعه بريئه في المنتدى خيمة القصص والروايات
    مشاركات: 53
    آخر مشاركة: 05/04/2010, 03:57 PM
  2. ابسئلكم عن مستشفى اليمامه """""""""""""""""""""""""""""""""""""&a
    بواسطة مكمك 120 في المنتدى إستفسارات النساء و الحمل و الولادة
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 17/05/2008, 12:47 AM

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •