some people think that green and black olive are picked from different trees..
بعض الناس يظنون أن الزيتون االأخضر يقطفان من شجرتين مختلفتين
however
the fact is that it can be picked from the same tree ..
وهما في الحقيقة يقطفان من نفس الشجرة
the difference is that the green one is not ripe as black olive and that makes the differences between them at the level of the colour and its benefits..
ولكن في الحقيقة أن الفرق هو أن الزيتون الأخضر هو الزيتون الذي لم يتم نضوجه وهذا ما يجعل الفرق بينهما في
درجة اللون والفائدة
the black olive has less water and more oil than the green olive so it has more calories that is why the black olive is more beneficial..
فالزيتون الأسود يحتوي على ماء أقل من الزيتون الأسود وهذا ما يجعله يحتوي على كالوري أكثر
مما يجعله أكثر فائدة
Both the black and green olive considered as good sources for Vitamin E and C it also has Keratin which is useful for the heath of nails and hair
وكلاهما سواء كان الأسود أو الأخضر يعتبران مصدراً لفيتامين E وفيتامين C
وهما يحتويان على الكيراتين المفيد للصحة والأظافر والشعر
Thanks so much