روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 1 من 5 12345 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 74

الموضوع: فراخ مشوية بشواية الفرن وبطريقتي

  1. #1
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414

    فراخ مشوية بشواية الفرن وبطريقتي

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    مساء الخير صبايا وبنات عروس
    كتير استفدت من طرحكم المميز والرائع دوما
    وأكلاتكم المنوعة والشهية
    حبيت أشارككم بطريقة احبها كتير للفراخ المشوية
    وكتير من صديقاتي مدحوني فيها
    نبدأ بسم الله ونقول
    المقادير



    خردل - كاتشب-مايونيز- خل





    ملح -فلفل -هيل -روزماري -توابل -ثوم ناعم



    الطريقة

    حنخلط كل المكونات دي مع بعض بس حنسيب الهيل على جنب
    وحيكون شكلها كده





    حنجيب الفرخة ونغسلها كويس جدا بالميون ونشطفها ونحضرها للتقطيع





    حنقلبها على ظهرها وبالسكينة ومن فوق من عند الرقبة نبدأ الشق






    وبعد كده حنفردها ونضغط عليها ببطن ايدنا





    حنقوم بالدق بالمدق الخشبي لو مش موجود عندك بظهر السكينة وخلي بالك
    وكمان حنعمل فيها فتحات صغيرة جداااا

    هنا كمان من وشها





    حنبدأ بتتبيلها بالتتتبيلة الجاهزة عندنا ومن كل حتة ونتوصى شوية
    وحنسيبها لمدة ساعتين او ثلاثة او من بالليل يبقى افضل بكتييير




    نيجي بقى لتجهيزها للشوي
    حنجهز صنية فيها ماية ونحط فيها ورق غار وهيل ولو باقي شيء من التتبيلة نحطها معاهم
    حتدي طعم وريحة جميلة جدااا




    حنحط الصنية دي في آخر الفرن ونوسط الشبكة السلك في الوسط
    نخلي بالنا متكونش قريبة من الشواية من فوق علشان النار متحرقش الفرخة

    نحط بقى الفرخة في وسط الشبكة السلك






    خلال نصف ساعة من تركها تحت الشواية حنقلبها ونسقيها من الصوص الى حيتكون
    في الصينية مرتين ثلاثة


    ودي النتيجة النهائية طبعا المنتظرينها والطعم بجد راااااااااااائع






    طبعا بنفرش تحتها طبقة بطاطس شيبسي ونحضر سلطة زبادي ومكرونة



    يارب تكون الأكلة نالت اعجابكم وتجربوها وتدعولي
    منتظرة ارآئكم وتوجيهاتكم



    ملحوظة : تاريخ الصور مكنش مظبوط على الكاميرة ومنتبهتش الا بعد ماصورت

  2. #2
    عروس فضية
    تاريخ التسجيل
    03/11/2006
    الدولة
    القاهرة_الرياض
    المشاركات
    2,107
    ماشاء الله رووووووووعه الف هنا وهبقي اجربها كده وتم التقييم يا جميل وطبعا تنفعي ونص كمان

  3. #3
    عروس برونزية
    تاريخ التسجيل
    19/10/2008
    الدولة
    شط اسكندرية
    المشاركات
    1,947
    ماشاء الله لا قوة الا بالله شكلها رهييييييييييييييييييييييي يييب
    بتاخد قد ايه المدة على بعض في الفرن؟
    وتسلم اديكي بجد شكلها عذااااااااااااااب

  4. #4
    عروس برونزية الصورة الرمزية &Nada&
    تاريخ التسجيل
    15/08/2007
    الدولة
    بيتنا
    المشاركات
    1,785
    تسلم ايديك يا سمسمة
    بجد عجبتنى فكرة الشوى والتتبيلة
    متخيلة الطعم وهم
    تم التقييم

  5. #5
    عروس مشرقة الصورة الرمزية فراشه فى بيتها
    تاريخ التسجيل
    28/01/2009
    الدولة
    ......هناك حيث الراحه الابديه
    المشاركات
    377
    اممممممممممم روعه تستاهلى احلى تقييم وانشاء الله اجربها

  6. #6
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    28/07/2006
    الدولة
    مصر ام الدنيا ( hoba555 سابقا)
    المشاركات
    2,657
    ام عمر ما شاء الله تحففففففففففففه شكلها يجنن
    هجربها في المره الجايه لما اشتري باقي المكونات
    بس بجد رهييبيييييييبه

    وسؤال انتي مشغل الفرن من تحتت ولا الشوايه بس

  7. #7
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية العبيدية
    تاريخ التسجيل
    04/03/2010
    الدولة
    ليبياالحرة
    المشاركات
    4,599
    تسلم ايدك....والله شكلها خطير

  8. #8
    عروس ماسية
    تاريخ التسجيل
    28/01/2007
    الدولة
    اللهم إنا نسألك.... زيادة في الدين...وبركة في العمر...وصحة في الجسد...وسعة في الرزق....وتوبة قبل الموت....وشهادة عند الموت....ومغفرة بعد الموت...وعفوا عند الحساب..ونصيبا من الجنة...وارزقنا النظر إلى وجهك الكريم...
    المشاركات
    4,118
    ماشاء الله يا سمسمة ديما مبدعة

    تسلم ايدك

  9. #9
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    08/12/2009
    الدولة
    فى ارض الله الواسعه
    المشاركات
    1,338
    ماشاء الله تسلم ايديكى تجنن ياسمسمة
    جوعتينى

  10. #10
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية ام مـايا
    تاريخ التسجيل
    08/07/2007
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    6,476
    شكلها رووووعة ماشاء الله
    تسلم ايدك
    انتى عارفة طبعا انا معرفش اطبخ
    بس عجبتنى الطريقة سهلة اوى وان شاء الله انفذها بالظبط
    تم التقييييم طبعا

  11. #11
    عروس ماسية الصورة الرمزية salad
    تاريخ التسجيل
    24/03/2007
    الدولة
    القلب الحزين
    المشاركات
    4,468
    بجد ملهاش حل تسلم ايدك وطبعا ليكى احلى تقييم

  12. #12
    عروس مشرقة
    تاريخ التسجيل
    29/04/2009
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    474
    ما شاء الله شكلها شهى تسلم ايدك

  13. #13
    عروس ماسية الصورة الرمزية عروس الحب
    تاريخ التسجيل
    22/09/2003
    الدولة
    في مكان لا يسكنه احد سواي
    المشاركات
    5,925
    تسللللللللللللللللم الايادي حبيبتي

    ماقصرتي

  14. #14
    عروس نشيطة
    تاريخ التسجيل
    06/10/2010
    الدولة
    بوريـده
    المشاركات
    174
    تسلم يديك

  15. #15
    عروس مشاركة الصورة الرمزية المدى البعيد
    تاريخ التسجيل
    11/02/2006
    الدولة
    مكه المكرمه
    المشاركات
    92
    F:
    مشكوووووووووووووووووووووو وورة

صفحة 1 من 5 12345 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. بطاطس مشوية في الفرن
    بواسطة petooo في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 49
    آخر مشاركة: 28/11/2010, 10:13 PM
  2. كبدة مشوية فى الفرن بدون زيت و لا سمن بالصور من مطبخى
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى المطبخ الصحي
    مشاركات: 36
    آخر مشاركة: 16/02/2010, 09:22 PM
  3. فراخ محشية فى الفرن غدانا النهاردة
    بواسطة nanosa311 في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 15/02/2010, 02:40 AM
  4. فراخ مخلية مشوية مع خضار فى الفرن بطريقتى و من مطبخى بالصور
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 09/09/2009, 08:53 AM
  5. طريقة عمل فراخ فى الفرن بالكارى
    بواسطة simsma في المنتدى المطبخ و المائدة
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 23/07/2007, 12:43 AM