روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 4 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة
النتائج 46 إلى 60 من 65

الموضوع: مش عارفة تعملي ايه النهاردة؟قولي عندك ايه و نفكر معاكي في اكلة جديدة

  1. #46
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    و الله يا بنتي الحمد لله علي كل شئ شكلي كدة هقوم انام بئة و خلاص...توبي ابو الشوارب ده يا بنتي انا عملته لان اسمه يهلك من الضحك...فاكرة الفيلم بتاع لبني عبد العزيز لما عملت عزومة لاهل جوزها اللي هو رشدي اباظة؟ بصي يا ستس هي كفتة عادي بس بدل ما تلفيها علي سيخ بتلفيها علي مكرونة اسباجتي...تقسمي طول المكرونة بالنص و بعدين تخدي منها كام واحدة كدة حوالي 6 و بعدين لفي الكفتة عليها..و بس كدة رصيهم في صينية و في الفرن و فوئها صلصة عادس بس ضيفي شوية مية حوالي كباية كدة للصلصة و خلاص بتاخد بتاع ساعة كدة...شبه داوود باشا بس بفكرة مختلفة

  2. #47
    عروس برونزية
    تاريخ التسجيل
    30/09/2003
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    1,502
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة roslish مشاهدة المشاركة
    و الله يا بنتي الحمد لله علي كل شئ شكلي كدة هقوم انام بئة و خلاص...توبي ابو الشوارب ده يا بنتي انا عملته لان اسمه يهلك من الضحك...فاكرة الفيلم بتاع لبني عبد العزيز لما عملت عزومة لاهل جوزها اللي هو رشدي اباظة؟ بصي يا ستس هي كفتة عادي بس بدل ما تلفيها علي سيخ بتلفيها علي مكرونة اسباجتي...تقسمي طول المكرونة بالنص و بعدين تخدي منها كام واحدة كدة حوالي 6 و بعدين لفي الكفتة عليها..و بس كدة رصيهم في صينية و في الفرن و فوئها صلصة عادس بس ضيفي شوية مية حوالي كباية كدة للصلصة و خلاص بتاخد بتاع ساعة كدة...شبه داوود باشا بس بفكرة مختلفة
    يعنى المكرونه مسلوقه ولا نيه

  3. #48
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    ا يا مارو المكرونة نية طبعا امال ازاي هستخدمها بدل السيخ!! و بعدين بع ما ترصي الكفتة في صينية بعمل صلصة و اضيفلها شوية مية كمان علشان المكرونة و بس ادخلهم الفرن لحد ما الكفتة تستوي و الصلصة طبعا بتتبخر شوية و تتئل و المكرونة بتستوي كمان و شكلها تحفة جوزي لما شافها قالي ازاي دخلتي المكرونة جوا الكفتة هههههه بس و الله ظريفة و شكلها حلو اوي كفتة كدة صوابع و في الطرفين شوارب اللي هي المكرونة

  4. #49
    عروس متألقة
    تاريخ التسجيل
    06/06/2004
    الدولة
    الأسكندرية
    المشاركات
    274
    عندى لحمة وكوسة قولولى اعمل ايه والطريقة عايزة اطبخ الكوسة بس قولولى طرقتكم عشان مش عايزة اعملها بطريقتى عشان زهقت من طبيخى هههههههههه

  5. #50
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    و الله يا رشا النت كان فاصل النهاردة طول اليوم معلش مقدرتش اساعدك...

  6. #51
    عروس ماسية
    تاريخ التسجيل
    09/10/2008
    الدولة
    >>
    المشاركات
    7,148
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة roshy&hany مشاهدة المشاركة
    عندى لحمة وكوسة قولولى اعمل ايه والطريقة عايزة اطبخ الكوسة بس قولولى طرقتكم عشان مش عايزة اعملها بطريقتى عشان زهقت من طبيخى هههههههههه
    ممكن تعملى اللحمة مشوية و تعملى صينية كوسة فى الفرن

  7. #52
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    اممم فكرة و الله مش بطالة..او ممكن تعملي تورلي في الفرن خضار مشكل باللحمة و معاه رز ابيض

  8. #53
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    يا بنات انا اصلا مش عارفة احنا هنفطر هنا النهاردة و لا برة!! عموما شورو علية كدة اعمل ايه النهاردة علي الفطار مش عندي خضار غر بسلة و جزر و بطاطس و عندي لحم و فراخ عادي...بفكر اعمل فراخ محمرة مع فريك...انتو رايكم ايه؟

  9. #54
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    جربوا الوصفة دي و ادعولي http://forums.3roos.com/t480269.html#post10178483

  10. #55
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    08/08/2007
    الدولة
    الاسكندرية
    المشاركات
    1,298
    بنات كنت عايزة اعرف اعمل ايه جنب الكبسة الى باللحمة ولا هى كفايه لوحدها كدة

    وكمان
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    كنت عايزة اعزم حماتى ومحتارة اعمل ايه

    عايزة حاجة سهله وسريعه وف نفس الوقت تشرف

    العزومة حتبقى انا وجوزى وهى اعمل ايه قولولى ؟

  11. #56
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة moslimaa مشاهدة المشاركة
    بنات كنت عايزة اعرف اعمل ايه جنب الكبسة الى باللحمة ولا هى كفايه لوحدها كدة

    وكمان
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

    كنت عايزة اعزم حماتى ومحتارة اعمل ايه

    عايزة حاجة سهله وسريعه وف نفس الوقت تشرف

    العزومة حتبقى انا وجوزى وهى اعمل ايه قولولى ؟
    و الله انا شايفة ان الكبسة تكفي اوي ممكن سلطة زبادي علشان تهدي المعدة شوية و شوربة و خلاص لو عايزة تزودي يعني اما عن العزومة فانا مش عارفة انتي بتحبي ايه...ممكن تعملي شيش برك و ده رابط بتاع الشيش برك لو مش عارفة تعمليه ازاي http://forums.3roos.com/t467669.html#post9836419 او ممكن لو مش علي مزاجك اعملي مئلوبة باذنجان و جمبها شوربة و سلطة زبادي و مقبلات بئة سمبوسة او كبة زي ما تحبي و متكتريش محدش بياكل اوي في رمضان اهتمي بئة بالحلو و العصاير و كدة..و لو عايزة مقترحات تانية ممكن افكرلك كدة...اه صحيح لو ليها في الفريك اعملي فراخ محمرة و فريك...الفريك بيتعمل كدة زي الرز الابيض عادي خالص بس حمري بصلة الاول و بعدين حطي الفريك علي البصل و شوية برغل ناعم و ملح و فلفل و قرفة مطحونة و زودي شوربة ليه زي الرز بالظبط و خلاص كدة بيتقدم معاه فراخ محمرة و سلطة زبادي او متبل و كبة و خلاص كدة بس فعلا المميز في العزومات الحلو و العصائر

  12. #57
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    08/08/2007
    الدولة
    الاسكندرية
    المشاركات
    1,298
    شكرا ياام سلمى القمر ربنا يباركلك فيها يارب عقبال ماتعزمى عريسها ان شاء الله

    حشوف كدة واقولكم عملت ايه ؟

  13. #58
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    17/02/2008
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    841
    ازيكم يا بنات...النهاردة انا عاملة كبسة سعودي بالفراخ وعايزة اعرف اعمل ايه معاها...بفكر اطري شوية و ارطب و اعمل سلطة زبادي...اعمل ايه كمان بس بلاش المحمرات لاني مقاطعة اي حاجة محمرة

  14. #59
    عروس رائعة الصورة الرمزية *ام ورد*
    تاريخ التسجيل
    22/01/2009
    الدولة
    البحرين
    المشاركات
    1,177
    يسلمووووووو

  15. #60
    عروس جديدة
    تاريخ التسجيل
    28/09/2009
    الدولة
    القاهرة
    المشاركات
    2
    بجد انا محتارة اطبخ ايه عندي فراخ ومكرونة وارز زومكونات كتيرة بس مش عارفة اعمل ايه مخي قفل خالص حد يقولي اعمل ايه

صفحة 4 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. اكلة النهاردة جديدة جداااا بالصور ( 4 )
    بواسطة ناني فيبس في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 14
    آخر مشاركة: 29/03/2010, 07:57 PM
  2. عندك طحين اسمر ومحتاره شو تعملي فيه اتفضلي
    بواسطة LA ßØήїŦÂĂ ŊăĐǿó في المنتدى المقبلات والمعجنات
    مشاركات: 37
    آخر مشاركة: 09/02/2010, 08:20 PM
  3. عروسة جديدة ومش عارفة تطبخى إيه النهاردة :السبانخ باللحم المفروم
    بواسطة أم سلمى2007 في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 3
    آخر مشاركة: 13/07/2009, 06:02 AM