روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 1 من 4 1234 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 55

الموضوع: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

  1. #1
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    01/02/2007
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    723

    مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه





    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ورمضان كريم
    احب اشترك معاكم ومع منتداى المفضل عروس بسفرتى المتواضعة
    ويارب تعجبكم
    اللهم ادمها علينا نعمة وماشاء الله لاقوة الا بالله
    الأطباق
    شيش كباب بس بالفراخ مع الرز البسمتى
    ستيك الفراخ التندورى
    رولات اللحمة بالخضار السوتيه وصوص الجبن
    شوربة الجبن بالكوارع
    كول سلو
    عصير الكيوى بالاناناس والسبرايت
    تيراميسو
    كور التمر بالبسكوت(هيجارو)
    دى صورة للسفرة مجمعة يارب تعجبكم





    ودى من زاوية تانية










    الطبق الأول

    :شيش كباب الفراخ بالرز البسمتى







    المقادير
    صدور فراخ مفرومة
    بصل
    ثوم
    بهارات منوعه ( كمون - فلفل اسود - قرفه -او اي نوع تحبوه من البهارات المخلوطه - ملح – كزبرة)
    بيضة
    بقسماط





    الطريقة
    بقسماط

    الطريقة :

    نخلط في الخلاط البصل والثوم والبهارات والكبزره والملح مع قليل من الماء






    ونسكب الخليط مع الفراخ المفرومة ونعجن الجميع جيدا
    ثم نضيف البيضة والبقسماط لحد ماتتماسك ونصبع على السيخ الخشب
    ندخلها الفريزر ساعتين





    نطلعها نشويها على الشواية





    بعد ماتتشوى على الفرن ومعاه فحماية سخنة وعليها معلقة سمنة وفى مكان مقفول عشان تاخد الريحة
    طريقتى فى الرز البسمتى
    بنقع كوبايتين رز فى ماء مغلى نص ساعة





    وبعدين اصفيهم واكون مسخنة معلقة زيت وعليه تلت كوب خل وانزل بالرز واقلب بسرعة بعدين اضيف تلات كوبايات ماء مغلى واقفل عليه تلت ساعة مااسعفنيش الوقت انى اصور باقى الخطوات

    الطبق التانى
    رولات اللحمة بالخضار السوتيه وصوص الجبن







    المقادير
    نص كيلو ستيك لحمة

    جزر وبطاطس وكوسة متقطعة شرائح طولية
    زبدة
    كريمة طهى
    بودر طعم الجبنة








    الخطوات

    ستيك لحمة ويتبل ببصلاية مفرومة وتوابل ملح وفلفل وقرفة وجنزبيل ساعتين فى التلاجة

    واشوحه بمعلقة زبدة على نار عالية اوى على كل جنب 10 دقايق








    وبعدها الفها رول وجواها الكوسة والجزر متقطع شرايح طولية متشوحة سوتيه بزبدة وواحدة ماجى ونلفها بفويل وعلى الفرن تكمل سواها 20 دقيقة








    وهنا بعد ماطلع من الفرن




    صوص الجبنة بقى حبة كريمة طهى فى معلقة زبدة وحبة بودر نكهة الجبن








    نرص الخضار السوتيه وعليه الرولات وعليهم الصوص






    الطبق التالت
    ستيك الفراخ التندورى




    المقادير
    نتبل الصدور بكل ده ونبيتها ليلة فى التلاجة
    صدور فراخ
    خلطة التندورى
    زبادى
    فلفل
    توم بودر








    الطريقة
    ونطلعها ونشويها عالشواية مش هتاخد عشر دقايق
    ونقطعها شرايح
    لما تنزل كل الطعم نصفى الشوربة ونشوح البصلاية التانية وعليها نص كوباية جبن سايل انا استخدمت اللى بطعم الشيدر
    الطبق الرابع
    شوربة الكوارع بالجبنة




    نحط الكوارع فى الحلة مع معلقة زبدة وبصلاية ونسيبها تنزل ميتها بتاع ربع ساعة
    نزود كوبايتين مية مغلية عليها ونملحها
    نزود بصلاية نشوحها فى زبدة ومعلقة دقيق والجبنة بعدها




    وبعدين الشوربة ونديها غلوتين




    الطبق الخامس
    الكول سلو




    المقادير
    كرنب صغير
    3 حبات جزر
    مايونيز تلت كوب لبن
    معلقة سكر




    الخطوات
    نقطع الكرنب شرايح انا استخدمت ربعها بس
    نبشر الجزر




    نزود 4 معالق مايونيز وتلت كوب البن اللى متدوب فيه معلقة السكر
    لازم نحطها فى التلاجة 6 ساعات عالاقل عشان تبقى نفس طعم اللى بتتباع برة






    الطبق السادس
    التيراميسو




    المكونات
    2 عبوة بسكوت سادة
    كيس كريم كراميل
    2 قشطة
    لبن
    كريم شانتى
    كسترد فنواز الجاهز بالشيكولاتة
    نسكويك لتزيين الوش









    الطريقة
    نحضر طبق فيه ماء مغلى مع معلقة نيسكافية نبل البسكوت ونرصه




    اول طبقة الكريم شانتى مع 200 مللى لبن مع علبة قشطة وندخلها الفريزر نص ساعة




    نرص طبقة بسكوت تانى
    الطبقة التانية كيس كريم كراميل وعليه 200 مللى لبن وعلبة قشطة وندخلها الفريزر نص ساعة




    نرص كمان صف بسكوت
    الطبقة التالتة والاخيرة كيس بودينج الشيكولاتة يدوب فى نص كيلو لبن ويزود معلقتين سكر ونقلب على نار هادية ويضاف بعد ان يهدى يعنى بعد مانقفل النار ب10 دقايق




    ونرش على الوش نسكويك بواسطة مصفاة صغيرة وندخلها التلاجة لحد الفطار
    الطبق التامن
    كور التمر بالبسكوت والشيكولاتة
    المقادير
    تمر
    بسكوت سادة
    شيكولاتة سايلة
    جوز هند وفورماسيل للتزيين




    الطريقة
    نزيل النوى من التمر ثم نزود معلقة زبدة وندخله الفرن الكهربائ خمس دقائق على درجة 150 مع فتح الشواية




    نخرجه ونضربه بالخلاط الكهربائى
    نكسر البسكويت باليد مش بالخلاط
    ونضيف الشيكولاتة السائلة ونقلب




    نكور الخليط كور صغيرة




    نحطها فى الجوز الهند او الفورماسيل للتزين










    الصنف الاخير
    مشروب الكيوى والاناناس بالسبرايت







    المقادير
    سبرايت
    4 كيوى
    سكر حسب الرغبة




    الخطوات
    نضرب الكيوى والاناناس مع السكر فى الخلاط كل لوحده




    نصفيهم




    نضيف السبرايت
    اناناس
    معلب












    دعواتكم وخصوصا فى العشر الاواخر وكل عام وانتم بخير

    التعديل الأخير تم بواسطة ... شذى الغربه ... ; 03/08/2013 الساعة 06:22 AM سبب آخر: وضع الشعار

  2. #2
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    [BACKGROUND="70 #666666"]بسم الله ماشااء الله

    سفرة روعه وطريقة تقديمك جميـلة ماشااء الله

    بالتوفيق حبيبتى وتم التقييم لعيونك وجمال سفرتك ..||~
    [/BACKGROUND]

  3. #3
    مراقبة أركان البيت والمطبخ ومشرفة ركن الأزياء ، عضو فريق التطوير بالمنتدى الصورة الرمزية ماذا اقول
    تاريخ التسجيل
    16/04/2008
    الدولة
    فلسطين واعيش في ليبيا
    المشاركات
    59,436

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    ما شاء الله سفرة جميله
    مشكورة والله يعطيكِ العافية
    وموفقة باذن الله

  4. #4
    عروس ركن الأزياء الصورة الرمزية لوليكي
    تاريخ التسجيل
    18/04/2008
    الدولة
    بين عائلتي الصغيرة
    المشاركات
    7,647

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    ما شاء الله أكلك وترتيبك روووعة يسلمووو ايديك ياقمررر
    موفقة حبيبتي

  5. #5
    عروس ركن السفر والسياحة ، عروس عروس الصورة الرمزية رهف طيف
    تاريخ التسجيل
    16/04/2008
    الدولة
    مـآأبيگ تدريـے بغلـآگ [ وينگشـف أمريـے ] حلـآتـہ إنيے عشقتگ وإنت [ مـو دآريے ] عِندڪْ خَبرٍْ ﯛشْ غَآاايتِيْ هَالدقيقَـہ ﯛﯛدّيْ أضمّممڪْ ﯛانفٍجرٍ فِيْڪْ»»» { ﯛأصِيْيَحّ !!
    المشاركات
    8,356

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    ماشاءالله سفرة جميلة ومرتبة وأطباقك منوعه ولذيذه
    تسلم يدينك
    بالتوفيق,,,,,,

  6. #6
    عروس ركن المطبخ و المائدة الصورة الرمزية ... شذى الغربه ...
    تاريخ التسجيل
    19/01/2009
    الدولة
    امريكا .. وقلبي اليمن
    المشاركات
    12,273

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    بسم الله ماشاء الله

    سفره رائعه واكلات طيبه

    الله يوفقك عزيزتي

    وميزانك رافض

  7. #7
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية العبيدية
    تاريخ التسجيل
    04/03/2010
    الدولة
    ليبياالحرة
    المشاركات
    4,599

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    بسم الله ماشاء الله اطباقك حلوه وروعه ...وخصوصا رولات الستيك منظرها ايهبل
    موفقة ان شاء الله

  8. #8
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    01/02/2007
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    723

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    نسيت احط صورة كرات التمر بالبسكويت

  9. #9
    مراقبة أركان الحاسب والتقنية والمكتبة ، عضو فريق التطوير بالمنتدى الصورة الرمزية Anfas Elfajer
    تاريخ التسجيل
    15/11/2007
    الدولة
    حيث يشرق الأمل كل صباح مع أنفاس الفجر الأولى
    المشاركات
    22,083

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    ماشاء الله حبيبتي سفرة رائعة
    بألف هنا يارب وتسلم الايادي
    بالتوفيق إن شاء الله

  10. #10
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    20/03/2007
    الدولة
    جدة
    المشاركات
    1,073

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    تسلم ايديكي يارب ويعطيكي العافية وموفقة يارب

  11. #11
    عروس ماسية الصورة الرمزية ❥ بَـحّـة قَصْيٍـِد ❥
    تاريخ التسجيل
    21/01/2010
    الدولة
    روحُ مُعلقَه بين السمَاء والأرض.❥
    المشاركات
    3,926

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    بالتوفيق ماشاء الله سفره لزيزه فالك الفوز..

  12. #12
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    11/03/2009
    الدولة
    بــ DXB ..◕‿◕
    المشاركات
    2,638

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    تسلم الايادي ..

    سفرة شهية ماشاء الله ..

    يعطيج الف عافيه ..^^

    واحلى تقييم اكيد ..

  13. #13
    عروس مبدعة الصورة الرمزية micha72
    تاريخ التسجيل
    08/07/2007
    الدولة
    الجزائر
    المشاركات
    547

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    سفرة دايمة ان شاء الله

  14. #14
    عروس برونزية
    تاريخ التسجيل
    08/10/2006
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    1,542

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    ماشاء الله سفرتك جميله وتصويرك وتنظيمك للموضوع حلو

    رمضان كريم

  15. #15
    عروس مبدعة
    تاريخ التسجيل
    01/02/2007
    الدولة
    egypt
    المشاركات
    723

    رد: مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة شوقن في خفوقي مشاهدة المشاركة
    تسلم الايادي ..

    سفرة شهية ماشاء الله ..

    يعطيج الف عافيه ..^^

    واحلى تقييم اكيد ..

    كلك ذوق حبيبتى وشكرا للتقييم

صفحة 1 من 4 1234 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434 هـ
    بواسطة فلسطيـــن في المنتدى موائد رمضانية
    مشاركات: 109
    آخر مشاركة: 07/03/2014, 01:48 PM
  2. مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1434هـ
    بواسطة سورية وبفتخر في المنتدى موائد رمضانية
    مشاركات: 58
    آخر مشاركة: 06/02/2014, 09:27 PM
  3. مشاركتي في مسابقة افضل مائدة رمضانية لعام 1434 ه
    بواسطة لارسا بغداد في المنتدى موائد رمضانية
    مشاركات: 85
    آخر مشاركة: 06/02/2014, 04:56 PM
  4. مشاركتي في مسابقة أفضل مائدة رمضانية لعام 1433
    بواسطة أحلى شكولاتة في المنتدى موائد رمضانية
    مشاركات: 31
    آخر مشاركة: 08/07/2013, 01:02 AM