روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 1 من 6 123456 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 85

الموضوع: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434هـ...||~

  1. #1
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434هـ...||~





    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]



    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

    ::


    ازيكم ياقمرات ..؟ كل عام وانتم بخير ورمضان كريم علينا وعليكم

    واعاده الله علينا وعليكم بالخير واليمنى والبركات

    دى مشاركتى البسيطة فى المسابقة وان شااء الله تعجبكم ويعجبكم اكلى البسيط..


    واى comment على الاكل هههههههههه ياريت يبقى الميزان بلاش فضايح هنا هههههههههههه

    اولا :

    دى صورة السفرة كامل والكمال لله






    وخليكوا معايا فى التفاصيل


    ::


    [/BACKGROUND]
    التعديل الأخير تم بواسطة ... شذى الغربه ... ; 03/08/2013 الساعة 05:47 AM سبب آخر: وضع الشعار

  2. #2
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]نبدأ بسم الله

    ::


    اولآ : الطبق الرئيسي

    وهو حمام محشي فريك والآرز بالمكسرات ...~





    اولا جبت الحمام

    وغسلته بالملح والدقيق

    وجبت الفريك ونقعته فى ماء





    وبعد النقع حوالى ساعتين

    جبت حلة وحطيت فيها زبدة وشوحت الفريك وحطيت عليه ماء وسبته يستوى زى الارز تمامآ

    وجبت الحمام وبدأت احشى الفريك وخيطه من الفتحات وحطيته فى الثلاجة لغاية قبل الفطار عشان يتحمر


    وبدأت فى عمل الارز بالمكسرات

    جبت حلة وحطيت فيها معلقتين سكر





    وسبتهم لغاية اما بقوا كراميل

    وحطيت عليهم 3 كوب ماء وقطعتين زبدة و1/2 معلقة قرفة

    و4 اوراق ورق غار و3 جبات قرنفل

    والارز البسمتى المغسول حوالى كوب ونصف



    وسبته لغاية اما يستوى

    وفى الوقت ده حمرت المكسرات واللى عبارة عن لوز وبندق وكاجو وزبيب



    وحطيت الأرز الاول فى السرفيز

    وعليه الحمام ورشيتهم بالمكسرات






    وده كان الطبق الرئيسي ...||~


    ::

    [/BACKGROUND]

  3. #3
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]نكمل ان شااء الله ...~


    طبق المقبلات ..||~

    وهو عبارة عن فطائر أيطالية ..~

    نبدأ بالمقادير

    3 1/2 كوب دقيق

    1 معلقة كبيرة خميرة

    2 معلقة كبيرة سكر

    1 معلقة كبيرة لبن بودرة

    1معلقة صغيرة ملح

    3 معالق كبار زيت

    وماء دافئ للعجن


    هانحط كل المقادير فى العجانة





    ونخلط لغاية اما تبقى عجينى متماسكة

    ونتركها لغاية اما تخمر




    وفى الوقت ده هانعمل الحشوة


    ومقاديرها


    1 فلفل احمر

    1 فلفل اصفر

    1 فلفل اخضر

    1 بصلة مقطعة مكعبات

    2 فص توم مهروس

    4 معالق كبار مشروم

    4 قطع دجاج خالى العظم مقطع مكعبات

    ملح وفلفل





    نجيب طاسة ونحط فيها زيت ونبدأ نشوح البصلة ونحط عليها التوم






    واما تتشوح نحط عليها الدجاج ونحط عليه فلفل اسود




    واما ينشف ماء الدجاج ويدخل فى السواه

    نحط باقى المقادير بحيث باقى المكونات ماتذبل




    ونحط عليهم الملح ونطفى عليهم

    ودى العجينة بعد ماخمرت





    ونبدأ نفردها بقى بالنشابة

    نحاول نفردها وتكون مستطيلة الشكل




    ونحط الحشوة زى الصورة





    وبعد كده نرش موتزاريلا ونحط جبنى شرايح





    ونقفلها ونفتح فتحات ونوسعها بالمنظر ده







    وندهنها

    نجيب صفار بيضة ومعلقة نسمافية مدوب فى ماء مغلى ومعلقتين حليب مركز

    وندهن الوجه ونرش عليه سمسم






    وندخلها الفرن المسخن من قبل


    حوالى 30 دقيقة





    سلطة بابا غنوج

    الطريقة :


    اول حاجة بنجيب الباذنجان ونشويها كويس لغاية اما تبدأ تنزل ماء منها



    وبعدين نجيب طبق غويط ونقشرها ونحطها فيه



    ونحط عليها الطحينة وعصيرليمونة وملح وتوم مطحون بالكمون وبقدونس

    ونهرسهم كويس جدآآ




    ونقدمه ونزينه حسب الرغبة




    تابعونى ...||~


    [/BACKGROUND]
    التعديل الأخير تم بواسطة ماذا اقول ; 22/07/2013 الساعة 07:58 AM سبب آخر: اضافة بناء على طلب العضوة

  4. #4
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]نكمل ان شااء الله ...~


    الطبق الثالث هو سمبوسك بالجبنة الكاسات بالشيدر والزعتر ...~

    معلش انا عارفه انه طبقين مقبلات لأن زوجى مش بيحب اى نوع من انواع الشوربة استأذنت من مراقبتنا ماذا اقول على عمل نوع تانى من المقبلات





    وطبعآ هى غنية عن التعريف والشرح





    هنا الجبنة والزعتر وحطيت نقطة زيت زيتون

    وبدأت بحشو السمبوسك وقفلتها بشوية دقيق وعليهم حبة ماء وعجنتهم وبقيت اقفل بيها


    وهنا بعد التحمير






    يارب تعجبكم ..||~


    تابعونى ....~


    [/BACKGROUND]

  5. #5
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]نكمل ان شااء الله ...~


    نيجى بقى للمشروب

    وهو مشروب المفاجأت ...~

    عشان كل اما تشربى يطلع لك نوع فاكهة او مكسرات

    خلونا نشوف ...~


    المقادير





    كوب حليب

    2 كوب مانجو مجمد

    نصف موزة

    حبة كيوى

    ونضربهم بالخلاط




    وقبل الصب فى الكأس

    نحط فى الكأس قطع الفاكهة واللى هى الكيوى والخوخ والموز والمكسرات واى نوع انتى تحبيه





    ونصب عليه العصير ونحط بولة ايس كريم مانجو كنت محضراه من قبل





    يارب يعجبكم ...||~


    تابعونى ...~



    [/BACKGROUND]

  6. #6
    عروس ركن النساء والحمل والولادة الصورة الرمزية ❤ om aseel ❤
    تاريخ التسجيل
    03/01/2013
    الدولة
    EGY مـصٍر أم الدٌنيا..الله يحفظك يابلآدى ..||~
    المشاركات
    3,185

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    [BACKGROUND="90 http://www.3roos.com/files/ups/2012/470753/01372853285.jpg"]نكمل ان شااء الله ...~


    وهو الطبق الاخير وهو الحلو

    وهو تيراميسو بالموز ...~





    2 حبة موز

    2 معلقة قشطة

    2 معلقة سكر بودرة

    بسكويت

    مكسرات للتزيين

    كريم شانتية

    1/2 كوب لبن

    نيجى بقى للطريقة



    اول حاجة كسرت البسكوت وحطيته فى البولة





    وبعدين ضربت القشدة والسكر وحيتهم وقطعت عليهم الموز




    وبعدين ضربت الكريم شانتيه مع اللبن وحطيته على الوش





    وزينتها بالمكسرات



    وهنا اسيل عاوزة تاكل هههههههههههههه





    وده شكل الطبق النهائي





    يارب اكون وفقت فى اختياراتى واطباقى عجبتكم


    وكل عام وانتم بخير ...||~





    [/BACKGROUND]

  7. #7
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    31/12/2010
    الدولة
    الاردن
    المشاركات
    1,367

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    رروعه ما شالله حبيبتي
    تسلم ايديكي ع الاكل الي يفتح النفس

  8. #8
    عروس نشيطة الصورة الرمزية الفراسة
    تاريخ التسجيل
    08/07/2013
    الدولة
    السعودية
    المشاركات
    125

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    تسلم الايادي بيشهي حيييل
    سفره دايمه عواافي
    لك احلى تقيم ..

  9. #9
    عروس ركن المطبخ و المائدة الصورة الرمزية ... شذى الغربه ...
    تاريخ التسجيل
    19/01/2009
    الدولة
    امريكا .. وقلبي اليمن
    المشاركات
    12,273

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    رائعه ماشا الله

    سفرتك تفتح النفس وبتشهي

    انتي ست بيت شاطره ويابخت اهلك فيك

    الله يسعدك وبالتوفيق في المسابقه

    وميزانك مزعلتي بس لي عوده لتقييمك

  10. #10
    عروس ركن الأزياء الصورة الرمزية لوليكي
    تاريخ التسجيل
    18/04/2008
    الدولة
    بين عائلتي الصغيرة
    المشاركات
    7,647

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    ما شاء الله تبارك الله
    الله يعطيك العافية
    أكلاتك روووعة وبتفتح النفس
    الله يوفقك بالمسابقة ياقمرر

  11. #11
    عروس مشاركة الصورة الرمزية حنين الذكريات ~
    تاريخ التسجيل
    06/07/2013
    الدولة
    السعودية
    المشاركات
    77

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    ماشاء الله اختي ترتيب
    سلمت يداك
    ويعطيك ربي الف عافيه
    وفالك الفوز يارب

  12. #12
    عروس ركن التصوير الفوتوغرافي والصور الصورة الرمزية فـدآك يادولهـ
    تاريخ التسجيل
    24/07/2011
    الدولة
    ليـ ♥ـبـ ♥ـيـا
    المشاركات
    2,569

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    مشاءالله
    تسلم يدك ام اسيـل

    روووعه
    يعطيك الف عااافيه

  13. #13
    عروس ركن الإستقبال الصورة الرمزية يانور دنيآي
    تاريخ التسجيل
    16/01/2013
    الدولة
    فـي قلب آحتوآني من يوم وآنآ كذآ . < ')
    المشاركات
    6,563

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    =))
    ي دووووووبهةة السسسسسفرهةة تجنن
    صصصرآحهةة تسسسلم ديآتك ^^

    يعطييييييكك آلفين عآفيهةة ي رب آبدعتي =))

    والحلوهة آسيل تأكل و مٓ تدينآ بس تورينأ لا لا زعلآنهة آنآ ^^

    بسسسس الصرآحهةة مميزه ي آم اسيل و فآلك الفوز =))

  14. #14
    عروس ماسية الصورة الرمزية سحابه أمل
    تاريخ التسجيل
    26/05/2012
    الدولة
    فرنسا
    المشاركات
    3,036

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    ماشاء الله يا أم اسيل ..
    السفرة تجنن تفتح النفس ..ومنوعة
    بالتوفيق وان شاء الله تفوزين

  15. #15
    عروس مشاركة الصورة الرمزية رباب حمزة
    تاريخ التسجيل
    08/04/2013
    الدولة
    المانيا
    المشاركات
    93

    رد: مُشآركَتِي مٌسَآبَقٌة أفَضلٌ مآئِدةٌ رمَضانيِةٌ لِعامْ1434ه...||~

    ماشاء الله يا أم اسيل
    تسلم ايديكي
    للاسف الميزان معند
    بالتوفيق ان شاء الله

صفحة 1 من 6 123456 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. مشاركات: 56
    آخر مشاركة: 22/07/2014, 10:21 PM