ههههههههههههههههههه فعلا الفرن بقى كله دهون وشحوم بس حقلك انا عملت ايه بعد كده
انا فرشت ارض الفرن بالقصدير وبعد كده حطيت عليه الصنية وطبعا الشبكة مش حينفع تغطيها
وخلاص كده يعن يمش حيبقى عندك حاجة تتوسخ غر الشبكة ودي غسيلها سهل بعد ماتخلصي اسعدني مرورك F:
شكرا مرورك غاليتي الرقيق F:
ما شاء الله تسلم ايدك
انا اسوي نفس التتبيلة تقريبا واشويها بالكيس او الشواية
والطعم خيال
تسلم يدك على أحلى فراخ
ماشاء الله مشوية بطريقة مظبوطة وحلوة
ربي يعطيك الصحة والعافية يالغلا
تسلم الايادى يا جميل
واووووووو جامدة جدا تسلم ايدك يا جميل
يسسسسسسسسسسسلمووووووووووو
تسلم دياتك ياعسل
ايه الجمال ده ياقمر
بجد تشهي
جاري التطبيق وصحتين وعافيه