روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 4 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة
النتائج 46 إلى 60 من 74

الموضوع: فراخ مشوية بشواية الفرن وبطريقتي

  1. #46
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    20/08/2010
    الدولة
    مملكة الانسانيه اكيد المملكه السعوديه
    المشاركات
    1,136
    يمييييي مررره تشهي ماشاء الله ابدااااع

  2. #47
    عروس نشيطة
    تاريخ التسجيل
    27/05/2008
    الدولة
    بيت شوكولاته
    المشاركات
    132
    تسلم الايادي حبيبتي

  3. #48
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أم ميزووو مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله تسلم ايديكي
    بجد عجبتني قوي وهجربها ان شاء الله
    يبقى كده ليه عندك كفتة وشيش طاوق وفرخة وتورتة
    ومش حكتر اكترمن كده علشان مبقاش طماعة ههههههههههههههه
    يارب تعجبكم بس المهم حمزة مش انتم
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام جودى القمر مشاهدة المشاركة
    تسلم ايدك يا قمر
    تسلمي يا ام جودي يا قمر شكرا لمرورك حبيبتي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة تفوقي سر سعادتي مشاهدة المشاركة
    يمييييي مررره تشهي ماشاء الله ابدااااع
    ابداع مرة واحدة دي كلمة كبيرة قوي شكرا لمرورك غاليتي الرقيق F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة حلاوة عروس مشاهدة المشاركة
    تسلم الايادي حبيبتي
    تسلمي غاليتي شكرا لمرورك الرقيق F:

  4. #49
    عروس مشرقة الصورة الرمزية واحة الحب..
    تاريخ التسجيل
    08/10/2008
    الدولة
    مصر ام الدنيا
    المشاركات
    309
    خلال نصف ساعة من تركها تحت الشواية حنقلبها ونسقيها من الصوص الى حيتكون
    في الصينية مرتين ثلاثة





    تسلم ايدك يا جميل شكلهاروعة وتفتح النفسF: بس مفهمتش الجزء اللى سبته فوق ده ممكن توضيح؟؟

  5. #50
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية ..★شـــااانيل★..
    تاريخ التسجيل
    16/12/2007
    الدولة
    أحبك وأحب طولك وأحب رزه عقالك--وأحب ثوبك وعطرك وبوكك وكل حاجاتك--وأحب سيارتك وأسمك ورقم جوالك--وأحب مزحك وجدك وأهوى حتى زعلك--يابو عيااالي
    المشاركات
    24,543
    اممممممم شكلها بيشهي يا الغاليه
    يعطيك الف الف عافيه

  6. #51
    عروس جديدة الصورة الرمزية hmsahm
    تاريخ التسجيل
    31/05/2010
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    15
    تسلم ايدك ام عمر اية الحجات الحلوة دى تحفة عايزين ندوق بقى

  7. #52
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة واحة الحب.. مشاهدة المشاركة
    خلال نصف ساعة من تركها تحت الشواية حنقلبها ونسقيها من الصوص الى حيتكون
    في الصينية مرتين ثلاثة




    تسلم ايدك يا جميل شكلهاروعة وتفتح النفسF: بس مفهمتش الجزء اللى سبته فوق ده ممكن توضيح؟؟
    تسلمي يا جميل انا قصدي اني بحطها واسيبها نص ساعة تحت الشواية
    وبرجع اقلبها على النحية التانية واسقيها من الصوص الى حيتكون في الصنية المتواجدة تحتها
    في آخر الفرن مش احنا حنحط واحدة تنزل فيها الدهون والسوائل من الفرخة فيها وتكمل سوا
    بقى على الوش ده يارب اكون عرفت اوضح لو في اي سؤال تاني انا تحت امرك F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة .★شـــااانيل★. مشاهدة المشاركة
    اممممممم شكلها بيشهي يا الغاليه
    يعطيك الف الف عافيه
    تسلميلي غاليتي اسعدني مرورك وتواجدك F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hmsahm مشاهدة المشاركة
    تسلم ايدك ام عمر اية الحجات الحلوة دى تحفة عايزين ندوق بقى
    انت من امتى بتدخلي المنتدى ولا الريحة شدتك ههههههههههههههه
    ودوقي اهي كلها عندك هههههههههههههههههه

  8. #53
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    26/10/2006
    الدولة
    المنصوره (العاشر )
    المشاركات
    2,941
    ماشاء الله

    تسلم ايدك ياقمر

  9. #54
    عروس برونزية
    تاريخ التسجيل
    29/04/2007
    الدولة
    في عالمي...
    المشاركات
    1,700
    تسلم ايدك وعواااااااافي على قلوبكم

  10. #55
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نور التقوى مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله

    تسلم ايدك ياقمر
    تسلمي غاليتي شكرا لمرورك الجميل F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أسمي برسمي ! مشاهدة المشاركة
    تسلم ايدك وعواااااااافي على قلوبكم
    تسلمي غاليتي شكرا لمرورك الجميل F:

  11. #56
    عروس نشيطة
    تاريخ التسجيل
    19/12/2010
    الدولة
    البحرين
    المشاركات
    143
    قمة الروووووووووووووووعه

  12. #57
    عروس جديدة
    تاريخ التسجيل
    13/05/2010
    الدولة
    bahrain
    المشاركات
    21
    تسلم ايديكى

  13. #58
    عروس متألقة
    تاريخ التسجيل
    13/09/2010
    الدولة
    بقلب حبيبي
    المشاركات
    281
    تسلم ايدك حبيبتي شكله ووووواااااااااااااااوووو صج روعه وحلوووووة
    ربي يعطيج العافيه ويالهناء والعافيه

  14. #59
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الدنيا 2005 مشاهدة المشاركة
    قمة الروووووووووووووووعه
    شكرا مرورك الرقيق غاليتي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ألم الزمان مشاهدة المشاركة
    تسلم ايديكى
    شكرا مرورك الرقيق غاليتي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة اسوار الامل مشاهدة المشاركة
    تسلم ايدك حبيبتي شكله ووووواااااااااااااااوووو صج روعه وحلوووووة
    ربي يعطيج العافيه ويالهناء والعافيه
    تسلمي غاليتي شكرا لمرورك الجميل وردك الرقيق F:

  15. #60
    عروس نشيطة الصورة الرمزية وردة لبنان
    تاريخ التسجيل
    29/08/2006
    الدولة
    UAE
    المشاركات
    105
    عجبتني التبيله وطريقه نقع الدجاجه بس عندي ملحوظه مافيش طريقه تانيه للشوي بدون ما يتوسخ الفرن بالشكل دا؟؟

صفحة 4 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. بطاطس مشوية في الفرن
    بواسطة petooo في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 49
    آخر مشاركة: 28/11/2010, 10:13 PM
  2. كبدة مشوية فى الفرن بدون زيت و لا سمن بالصور من مطبخى
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى المطبخ الصحي
    مشاركات: 36
    آخر مشاركة: 16/02/2010, 09:22 PM
  3. فراخ محشية فى الفرن غدانا النهاردة
    بواسطة nanosa311 في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 15/02/2010, 02:40 AM
  4. فراخ مخلية مشوية مع خضار فى الفرن بطريقتى و من مطبخى بالصور
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 09/09/2009, 08:53 AM
  5. طريقة عمل فراخ فى الفرن بالكارى
    بواسطة simsma في المنتدى المطبخ و المائدة
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 23/07/2007, 12:43 AM