يمييييي مررره تشهي ماشاء الله ابدااااع
يمييييي مررره تشهي ماشاء الله ابدااااع
تسلم الايادي حبيبتي
يبقى كده ليه عندك كفتة وشيش طاوق وفرخة وتورتة
ومش حكتر اكترمن كده علشان مبقاش طماعة ههههههههههههههه
يارب تعجبكم بس المهم حمزة مش انتم
تسلمي يا ام جودي يا قمر شكرا لمرورك حبيبتي F:
ابداع مرة واحدة دي كلمة كبيرة قوي شكرا لمرورك غاليتي الرقيق F:
تسلمي غاليتي شكرا لمرورك الرقيق F:
خلال نصف ساعة من تركها تحت الشواية حنقلبها ونسقيها من الصوص الى حيتكون
في الصينية مرتين ثلاثة
تسلم ايدك يا جميل شكلهاروعة وتفتح النفسF: بس مفهمتش الجزء اللى سبته فوق ده ممكن توضيح؟؟
اممممممم شكلها بيشهي يا الغاليه
يعطيك الف الف عافيه
تسلم ايدك ام عمر اية الحجات الحلوة دى تحفة عايزين ندوق بقى
تسلمي يا جميل انا قصدي اني بحطها واسيبها نص ساعة تحت الشواية
وبرجع اقلبها على النحية التانية واسقيها من الصوص الى حيتكون في الصنية المتواجدة تحتها
في آخر الفرن مش احنا حنحط واحدة تنزل فيها الدهون والسوائل من الفرخة فيها وتكمل سوا
بقى على الوش ده يارب اكون عرفت اوضح لو في اي سؤال تاني انا تحت امرك F:
تسلميلي غاليتي اسعدني مرورك وتواجدك F:
انت من امتى بتدخلي المنتدى ولا الريحة شدتك ههههههههههههههه
ودوقي اهي كلها عندك هههههههههههههههههه
ماشاء الله
تسلم ايدك ياقمر
تسلم ايدك وعواااااااافي على قلوبكم
قمة الروووووووووووووووعه
تسلم ايديكى
تسلم ايدك حبيبتي شكله ووووواااااااااااااااوووو صج روعه وحلوووووة
ربي يعطيج العافيه ويالهناء والعافيه
عجبتني التبيله وطريقه نقع الدجاجه بس عندي ملحوظه مافيش طريقه تانيه للشوي بدون ما يتوسخ الفرن بالشكل دا؟؟