روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 2 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة
النتائج 16 إلى 30 من 74

الموضوع: فراخ مشوية بشواية الفرن وبطريقتي

  1. #16
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    25/12/2006
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    2,527
    وااااااااااااااو
    تححححححححفه بجد اوىىىىىىىىى يا سمسم
    مش ممكن
    انا نفسي اكل منها دلوقتي اوىىىىىىى
    حرام عليكي جوعتيني وجريتي ريقي

    تسلم ايديكي
    للاسف ميزانك وحش ومش راضي يقيم

  2. #17
    عروس متألقة الصورة الرمزية cat lolo
    تاريخ التسجيل
    10/05/2009
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    297
    يم يم يمى الله شكلها يفتح النفس ماشاء الله تسلم ايدك وانا قيمتك يا قمر
    ممكن اعرف بتسيبيها فى الفرن قد ايه؟ وايه هو الهيل؟

  3. #18
    عروس مشرقة الصورة الرمزية ''0m zain''
    تاريخ التسجيل
    13/10/2010
    الدولة
    baghdad
    المشاركات
    421
    واااي شهيتيني اني احب الدجاج
    وجاري التنفييييييييذ

  4. #19
    عروس برونزية الصورة الرمزية احن ام
    تاريخ التسجيل
    25/11/2008
    الدولة
    المغرب الحبيب
    المشاركات
    1,898
    روعة تسلم ايديك اختي

  5. #20
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة العبيدية مشاهدة المشاركة
    تسلم ايدك....والله شكلها خطير
    تسلمي حبيبتي شكرا لمرورك الرقيق F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة toto & roro مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله يا سمسمة ديما مبدعة

    تسلم ايدك
    تسلميلي حبيبتي متحرمش منك F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة @زهرة دبلانة@ مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله تسلم ايديكى تجنن ياسمسمة
    جوعتينى
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام مـايا مشاهدة المشاركة
    شكلها رووووعة ماشاء الله
    تسلم ايدك
    انتى عارفة طبعا انا معرفش اطبخ
    بس عجبتنى الطريقة سهلة اوى وان شاء الله انفذها بالظبط
    تم التقييييم طبعا
    تسلميلي يا ام مايا وانا زيك بالظبط مش شاطرة في الطبخ
    ولم تنفذيها بلغيني بالطعم F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة salad مشاهدة المشاركة
    بجد ملهاش حل تسلم ايدك وطبعا ليكى احلى تقييم
    شكرا يا حبيتبي بنتعلم منكم والله F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة meshmesh 2009 مشاهدة المشاركة
    ما شاء الله شكلها شهى تسلم ايدك
    تسملي حبيبتي شكرا لمروك الرقيق F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عروس الحب مشاهدة المشاركة
    تسللللللللللللللللم الايادي حبيبتي

    ماقصرتي
    شكرا غاليتي مرورك الرقيق F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة نسمه القصيم مشاهدة المشاركة
    تسلم يديك
    شكرا مرورك الرقيق غاليتي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المدى البعيد مشاهدة المشاركة
    F:
    مشكوووووووووووووووووووووو وورة
    شكرا مرورك الرقيق غاليتي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة *Om Mo3az* مشاهدة المشاركة
    وااااااااااااااو
    تححححححححفه بجد اوىىىىىىىىى يا سمسم
    مش ممكن
    انا نفسي اكل منها دلوقتي اوىىىىىىى
    حرام عليكي جوعتيني وجريتي ريقي

    تسلم ايديكي
    للاسف ميزانك وحش ومش راضي يقيم
    اتفضلي يا مونة يعني هى مافيهاش شطة بس تمشي معاك برضه هههههههههههههههه ولا يهمك اي ميزان انت مرورك ميزان لوحده F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة cat lolo مشاهدة المشاركة
    يم يم يمى الله شكلها يفتح النفس ماشاء الله تسلم ايدك وانا قيمتك يا قمر
    ممكن اعرف بتسيبيها فى الفرن قد ايه؟ وايه هو الهيل؟
    بسيبها حوالى ساعة هى حسب حجم الفرخة والهيل الى هو الحبهان يا قمر
    ومتحرمش من مرورك يا جميل F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ''0m zain'' مشاهدة المشاركة
    واااي شهيتيني اني احب الدجاج
    وجاري التنفييييييييذ
    تسلمي غاليتي وانا كمان من محبينه جدااااا باي طريقة ويارب تعجبك لم تنفذيها F:

  6. #21
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة دموع اشتياقي مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله رووووووووعه الف هنا وهبقي اجربها كده وتم التقييم يا جميل وطبعا تنفعي ونص كمان
    تسلميلي يا ايمي متحرمش منك ومن مرورك ويارب تعجبك لم تنفذيها F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بيرق أمل مشاهدة المشاركة
    ماشاء الله لا قوة الا بالله شكلها رهييييييييييييييييييييييي يييب
    بتاخد قد ايه المدة على بعض في الفرن؟
    وتسلم اديكي بجد شكلها عذااااااااااااااب
    ربنا يخليك يا قمر رفعتي من روحي المعنوية بتاخد ساعة تقريبا حسب حجم الفرخة F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة lifedrop مشاهدة المشاركة
    تسلم ايديك يا سمسمة
    بجد عجبتنى فكرة الشوى والتتبيلة
    متخيلة الطعم وهم
    تم التقييم
    شكرا يا نودي وشكرا لرايك يا قلبي F:

    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فراشه فى بيتها مشاهدة المشاركة
    اممممممممممم روعه تستاهلى احلى تقييم وانشاء الله اجربها
    لم تجربيها ابقى اعزيمني ماشي ههههههههه F:
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عالم سمسم مشاهدة المشاركة
    ام عمر ما شاء الله تحففففففففففففه شكلها يجنن
    هجربها في المره الجايه لما اشتري باقي المكونات
    بس بجد رهييبيييييييبه

    وسؤال انتي مشغل الفرن من تحتت ولا الشوايه بس
    ان شاء الله تجربي وتعجبك انا بشغل الشواية بس طول فترة الطياب
    لاني اصلا الفرن مش شغال عندي
    والمهم انها تتشوي وبعدين انت لاى شجعتين يانزل الموضوع
    فلازم تعمليها F:



    بنات بعتذر لو في ردود كانت في الاول ورديت عليها متأخر
    بس الاقتباس حصل فيه لخبطة معايا :o:o

  7. #22
    عروس فضية الصورة الرمزية عطرالحياةالياسمين
    تاريخ التسجيل
    14/10/2008
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    2,414
    اقتباس المشاركة الأصلية كتبت بواسطة lady m مشاهدة المشاركة
    روعة تسلم ايديك اختي
    شكرا لمروك الرقيق غاليتي F:

  8. #23
    عروس متألقة الصورة الرمزية cat lolo
    تاريخ التسجيل
    10/05/2009
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    297
    راااااااااااائعه

  9. #24
    عروس نشيطة الصورة الرمزية ام يايا
    تاريخ التسجيل
    12/12/2007
    الدولة
    السعودية
    المشاركات
    171
    تسلم ايديكي يا ام عمر شكل الفراخ تحفة

  10. #25
    مشرفة سابقة
    تاريخ التسجيل
    03/05/2008
    الدولة
    يا خسارة الخمس سنوات
    المشاركات
    53,944
    تسلم ايديكِ ياقمر

  11. #26
    عروس فضية
    تاريخ التسجيل
    16/10/2007
    الدولة
    سألوني لماذا رأسك مرفوعة و عيونك قوية قلت عفوا..... كلنا بشر لكن..... جنسيتي مصرية
    المشاركات
    2,493
    تسلم ايدك تحفة والله
    انا ساعات بعملها كده وبتبقى جميلة

  12. #27
    عروس ماسية الصورة الرمزية صوت العيون ʚϊɞ ṨỠЙḍỠṧ ʚϊɞ
    تاريخ التسجيل
    16/10/2006
    الدولة
    ZntlbM
    المشاركات
    16,304
    ممممممممممم
    ما شاء الله
    تسلم ايدك

  13. #28
    عروس رائعة
    تاريخ التسجيل
    09/06/2008
    الدولة
    بيت جوزى
    المشاركات
    1,106
    ماشاء الله بجد تحفه ان شاء الله هجربها تسلم ايدك

  14. #29
    مراقبة أركان البيت والمطبخ ومشرفة ركن الأزياء ، عضو فريق التطوير بالمنتدى الصورة الرمزية ماذا اقول
    تاريخ التسجيل
    16/04/2008
    الدولة
    فلسطين واعيش في ليبيا
    المشاركات
    59,436
    مشكورة يا قمر ما شاء الله بتشهي
    والله يسلمك ويعطيكِ العافية

  15. #30
    عروس ركن العناية بالبشرة والجسم وركن العطور والعناية بالشعر الصورة الرمزية Sweet N Sour
    تاريخ التسجيل
    03/08/2009
    الدولة
    في حفظ الله و رعايته
    المشاركات
    23,289
    تسلم ايديكي

صفحة 2 من 5 الأولىالأولى 12345 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. بطاطس مشوية في الفرن
    بواسطة petooo في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 49
    آخر مشاركة: 28/11/2010, 10:13 PM
  2. كبدة مشوية فى الفرن بدون زيت و لا سمن بالصور من مطبخى
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى المطبخ الصحي
    مشاركات: 36
    آخر مشاركة: 16/02/2010, 09:22 PM
  3. فراخ محشية فى الفرن غدانا النهاردة
    بواسطة nanosa311 في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 25
    آخر مشاركة: 15/02/2010, 02:40 AM
  4. فراخ مخلية مشوية مع خضار فى الفرن بطريقتى و من مطبخى بالصور
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى الاطباق الرئيسية
    مشاركات: 12
    آخر مشاركة: 09/09/2009, 08:53 AM
  5. طريقة عمل فراخ فى الفرن بالكارى
    بواسطة simsma في المنتدى المطبخ و المائدة
    مشاركات: 2
    آخر مشاركة: 23/07/2007, 12:43 AM