ازيكوووم
لما كنت في مصر كنت بطلب سمك مشوي وطعمو حلو اووي وومميز
دلوقتي عايزه اعمل زيو معرفش بيحطو فيه ايه
اللي تعرف بجد محلات السمك بتحط خلطة ايه تفيدني:confused:
وحدعيلكو :adore:
ازيكوووم
لما كنت في مصر كنت بطلب سمك مشوي وطعمو حلو اووي وومميز
دلوقتي عايزه اعمل زيو معرفش بيحطو فيه ايه
اللي تعرف بجد محلات السمك بتحط خلطة ايه تفيدني:confused:
وحدعيلكو :adore:
حبيبتي انا عن نفسي اتبل السمك بالملح والفلفل والثوم والكمون وعصير ليمونة
وبصراحة ما اعرف الاجابة عن سؤالك لاني مش من مصر
بس ما حبيت اطلع بدون ما ارد عليك
ينقل للركن المناسب
بصى انت تجيبى السمك و تغسلية كويس و بعدين تحطى توم و ليمون و كومن و كزبة خضرا و جزر مبشور و طماطم متقطعة صغير و بصل بردو و خل و تتبلى بهم السك و تحشى بية السك و بعدين تحطية فى الردة وبعدين فى صاجة الفرن تحطى السمك و تسبية مش تقلبية الا لما يستوى علشان ما يتهريش وبعد ما يستوى من الجنبين تكونى عامله خل و لمون و كمون و ملح و شطة تسقى بيها السمك علشان اللحم يبقى طرى و مملح كويس و تعملى سلطة خضرا و سلطة طحينة جنبة وبس
بصي ياقمر انا هقولك انا بعملة ازاي انا بنضفة كويس واغسله وبعد كده احطه في طبق كبير وارش عليه ملح كتير واعصر عليه ليمون واسيبه شوية وبعد كده اقطع بقدونس وكزبرة وبصل وتوم واحشيه بيه بطن السمكة وبعد كده احطة في الرده وعلى الشوايه عدل والله بيطلع جميل
الرده يعني النخاله يا جميل بتاعه الخبز الأسمر ... للتوضيح بس
بصى انا هقولك عن نفسى بعملة ازاى
انا بجيب سمك بورى وانضفة وافتحة واحط فى الصنية ورق فويل
وبعدين احط السمك واعمل الحشو بتاعة
طماطم وبصل وفص توم وكزبرة خضرا وبقدونس وجزر مبشور
وماح وفلفل وبهارات وبعدين احشى السمك واغطية بالفويل وادخلة الفرن
بيبقى شبية لدة تقريبا
وبالهنا والشفا
ماعندي فكره ان شاء الله البنات يفيدوك
أيوه زي ما قالوا البنات التتبيلات
بالإضافة للردة اللي قالت عليها بودي أنا وصيت عليها من مصر بس لسه ما اجتني
ان شاء الله بوريكِ اياها
والله يعطيكِ العافية
تسلموا صبايا عالمساعده
يعطيكن العافية