روابط قد تهمك :
فساتين العروس | تسريحات | تنظيم الاعراس | زخرفة | عالم حواء


صفحة 1 من 6 123456 الأخيرةالأخيرة
النتائج 1 إلى 15 من 76

الموضوع: شكن رولز with بيبر صوص

  1. #1
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية petooo
    تاريخ التسجيل
    01/04/2008
    الدولة
    فقدتك .. يا أعز الناس.. فقدت الحب والطيبة... وانا من لي بهالدنيا..سواك ان طالت الغيبة... رحلت ومن بقا وياي ..يحس بضحكتي وبكاي .. وحتى الجرح في بعدك يغزيني وهلي به
    المشاركات
    7,350

    شكن رولز with بيبر صوص

    سلام عليكم بنات
    بعد السلام والتحية ....

    عملت رولات دجاج بالبيبر صوص
    وعجبت الكل..
    جوزي حبيبي قاللي اكلة فخمة.. نفس المطاعم واحلى.. احم احم

    يلا حبوباتي شوفوها وجربوها..



    المقادير
    صدور دجاج
    جبنة موزاريلا ..ممكن تحطي عليها شوية توابل..
    فلفل احمر واخضر
    ليمونه كبيرة
    بهارات(توم بودر - فلفل اسود - روزماري - نعناع مطحون- ملح - ولو بتحبي اي بهارات مميزة لاكلاتك ضيفيها)
    صويا صوص







    هنحتاج للبيبر صوص:
    1 فلفل اخضر بارد مفروم ناعم مع 1 بصلة صغيرة
    كوب حليب ساخن
    م ك طحين
    2 م ك صويا صوص
    ملح وفلفل اسود








    الطريقة:

    اول حاجه نجهزها نضيف عصير ليمونة مع كل البهارات اللي عندنا ومعلقتين كبار صويا صوص ونخلطهم كويس







    نفرد صدور الدجاج بالمدق الخاص كده








    ولما نخلص الكميه كلها نتبلها بالليمون والبهارات اللي عملناهم(نبقي من العصير شويه تقريبا معلقتين كبار)
    ونخليها في التلاجه ساعه او 2 حسب وقتك






    ناخد الفلفل ونحطه في ماء مغلي 5 دقايق بس عشان نزيل قشوره
    ده شكله بعد ماطلعته من المية المغلية








    نزيل قشور الفلفل ونقطعه شرايح طوليه عريضه
    ونضيف عليهم اللي تبقى من تتبيله الليمون والبهارات
    - انا استعملت فلفل رومي عادي بس اخدت 2 فلفل حار عشان جوزي بيحب الحار..
    يعني عملت بعضهم بارد وبعضهم حار ..









    ناخد قطع الدجاج ونحط فيها قطعة فلفل احمر وقطعة فلفل اخضر بالشكل ده






    ولو عملتو فلفل حار
    خلى الفلفله زي ماهيه متقطعيهاش






    بعدين حطي شوية موزاريلا






    ولفي الدجاج رول
    بالشكل ده






    ولفيه بالخيط كويس جدا..
    لازم بالخيط
    لان اعواد الاسنان هتخلى الجبنة تطلع
    لكن الخيط بيقفلها كويس






    بعدها نحمرهم في سمن
    ونقلبهم من كل الجوانب لغاية ما يستوو..
    مش هياخدو وقت كتير لان التتبيله بتخليه بسرعة يستوي..
    ده شكله بعد التحمير..













    نعمل البيبر صوص:

    في حلة نحط معلقة كبيرة سمن ونخليها تسخن كويس





    نحط الفلفل والبصل
    ونقلبهم باستمرار ولما يبدا لونهم يكون دهبي نضيف معلقة طحين








    نستمر بالتقليب لغايه ما الطحين ياخد لون دهبي..









    بسرعة نضيف كوب الحليب
    ونقلب باستمرار لغايه مانشوف القوام اصبح تقيل.. نفس قوام القشطة.. نطفي النار







    بعدها نضيف 2 م ك صويا
    م ص فلفل اسود
    ملح
    وكده خلصنا البيبر صوص









    طبعا رولات الدجاج بعد ما تبرد نفك الخيوط منها ونقطعها..

    شوفو شكلها بعد التقطيع..
    الفلفل الاحمر والاخضر والجبن بينهم .. بس مش باين شكله بوضوح في الصورة







    هنا شكله عند التقديم
    عملت معاه رز بالخضروات..
    وحطيت قطع الدجاج وعليها البيبر صوص











    والأقرب أحلى..





    انشالله يعجبكو طبقي اليوم..

    انتظر ردودكم الحلوووووووووووة

    بايووووووووو يا قمراااااااات

  2. #2
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية وردة المدينة
    تاريخ التسجيل
    27/03/2002
    الدولة
    المدينة المنورة
    المشاركات
    9,253
    السلام عليكم




    تسلم يدك غاليتي والله يعطيكي العافية .





    اختك:





    وردة F: المدينة

  3. #3
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية أم عزوز001
    تاريخ التسجيل
    31/03/2007
    الدولة
    سعوديه بكل فخر..
    المشاركات
    14,616
    روووعه
    ماشاء الله
    تسلم ايدك
    صار خاطري اجربها بس بدون الفلفل بالجبن ساده
    مبدعه كعادتك

  4. #4
    مراقبة أركان البيت والمطبخ ومشرفة ركن الأزياء ، عضو فريق التطوير بالمنتدى الصورة الرمزية ماذا اقول
    تاريخ التسجيل
    16/04/2008
    الدولة
    فلسطين واعيش في ليبيا
    المشاركات
    59,436
    يسلمو يا قمر روعه جدااااااااا
    ابداع ما شاء الله صحتين وعافيه
    الله يعطيك الف الف عافيه

  5. #5
    عروس ماسية الصورة الرمزية vanilla cake
    تاريخ التسجيل
    20/12/2007
    الدولة
    البحرين
    المشاركات
    6,322
    ما شاء الله عليج متميزه موفقه حبيبتي

  6. #6
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    11/03/2009
    الدولة
    بــ DXB ..◕‿◕
    المشاركات
    2,638
    خبااااااااال صدق صدق ..^؛^

    عيبتني الحشوه واااااااايد يديده و غييير ...

    و اتشهييييييي ماشاء الله ..(:

    تسلم الايادي بيتو ..

    يعطيج الف عافيه ..^؛^

  7. #7
    مشرفة سابقة الصورة الرمزية مغتربة سدني
    تاريخ التسجيل
    27/06/2008
    الدولة
    في ارض الله الواسعة..
    المشاركات
    14,779
    ماشاء الله عليكي داااااااايما اكلاتك رائعة..تسلم يدك

  8. #8
    عروس ماسية الصورة الرمزية ملاذ الطير 79
    تاريخ التسجيل
    11/01/2005
    الدولة
    ღبقلب أغلى إنسان بالدنياღ
    المشاركات
    4,366
    يمي يمي شكلنا بنخرب الريجيم خخخخخخخخخخخ :p

    يعطيج العافية ياااااااارب

  9. #9
    عروس ماسية
    تاريخ التسجيل
    18/10/2008
    الدولة
    فلسطينيه وافتخر من قلب الوطن الشامخ من غزة العزة اقول الموت لكل من اهان فلسطيني على وجه هذه الارض
    المشاركات
    10,629
    روووعه
    ماشاء الله
    تسلم ايدك
    تم التقيمممممممممممم


  10. #10
    عروس برونزية
    تاريخ التسجيل
    08/07/2007
    الدولة
    ارض الله الواسعة
    المشاركات
    1,797
    تسلم ايديكي يا قمر

  11. #11
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    08/06/2008
    الدولة
    في حضن اروع مخلوقة (الغالية مامي) ربي لايحرمني منها ويجعلني باره فيها ويقدرني على رضاها واسعادها
    المشاركات
    2,749
    تسلم يدياتك ياعسل
    الماما بتعمل متلها كمان
    بس بدل الصويا تحط صوص مكون من مايونيز وجبن

  12. #12
    عروس ماسية
    تاريخ التسجيل
    07/08/2009
    الدولة
    حيثما اجد من يقدرني ويحترمني ويعاملني كأنسااانه !
    المشاركات
    3,824
    ماشاء الله تباارك الله
    رووووووووووووووووووعة ياتوووتة
    تسلم الاياااااااااادي حبيبتي :032:
    الله يعطيك العااافية
    وتستاااهلي احلى تقييم بس للأسف
    ميزااانك كرشنيييييي تهئ تهئ

  13. #13
    عروس ماسية الصورة الرمزية pink life
    تاريخ التسجيل
    17/12/2007
    الدولة
    SWEDEN
    المشاركات
    3,640
    روووعه
    ماشاء الله
    تسلم ايدك

  14. #14
    عروس ماسية
    تاريخ التسجيل
    25/12/2006
    الدولة
    ::حيث ::تركتني:: امي ::ورحلت
    المشاركات
    4,787

    ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااايه
    دا ماشاء الله ربي يحميك رووووعه كثير غلاي ومشهية مررررره
    تصدقون نفسي أن اللي نشوفه نذوووقه خخخخخخخخخخ

    دمتي وداااااام نبضك غلاي

  15. #15
    عروس ذهبية
    تاريخ التسجيل
    25/12/2006
    الدولة
    مصر
    المشاركات
    2,527
    اييييييييييييييييييه الجمال ده بجد حلوة اوىىىى
    بس دايما يا بيتو صورك صغيرة كده
    احنا عاوزين الصورة كاملة كده عشان نجوووووووووووع والعذاب يبقى على اصوله هههههههههههههههههه


    تسلم ايدك بجد تحفة بس الميزان عاملها معايا للاسف
    مع انك تستاهلي احلى تقييم والله

صفحة 1 من 6 123456 الأخيرةالأخيرة

المواضيع المتشابهه

  1. سينابون رولز .. من مطبخى بالخطوات المصورة
    بواسطة حبيبة SHERY في المنتدى الحلويات
    مشاركات: 48
    آخر مشاركة: 23/07/2010, 09:47 AM
  2. سبرنج رولز بالخضر والدجاج
    بواسطة mesmesha في المنتدى المقبلات والمعجنات
    مشاركات: 9
    آخر مشاركة: 02/04/2010, 08:31 PM
  3. شوكليت رولز...سهلة ولذيذة...بالصور:)
    بواسطة kitty_kity في المنتدى الحلويات
    مشاركات: 55
    آخر مشاركة: 20/12/2009, 05:57 PM
  4. *_* وردات السبرينغ رولز من مطبخ أم عبدالله*_*
    بواسطة الوان سحرية في المنتدى الحلويات
    مشاركات: 82
    آخر مشاركة: 10/10/2009, 11:22 AM
  5. ازياء من ماركة بيبر دول
    بواسطة Dubai Baby في المنتدى ركن الأزياء
    مشاركات: 60
    آخر مشاركة: 09/07/2006, 12:26 AM