احلى طبق بيكاتا من مطبخى واكيد بالصووررر

02/04/2010, 02:02 AM


هلا بنات اخباركم

مغرى قوى قسم الاكل ان الواحد يشارك فيه
النهارده جيبالكم اكله من اكلاتى المفضله وبرده الشاب اللطيف اللى عندى بيحبها
وهى ( البيـــكـــاتــا بالمشــروم) وقدمت معاها عيش ابيض وسلطة بطاطس

نيجى لمكونات البيكاتا
لحم بوفتيك متبل بالملح والفلفل والبصل والبهارات
الصوص مكوناتاه بسيطه
زبده -طحين-وحليب-ومشروم-كريمه (ممكن الاستغناء عنها)
ويلا بينا نبتدى بسم الله

اولا هنتبل اللحمه ونحطها فى التلاجه ساعه


بعدين نحط اللحمه بطاسه تيفل ونخليها تنزل كل ميتها


بعد ما تنزل كل المايه اللى فيها بنحط عليها شوية مايه صغيرين ونص مكعب ماجى لغاية لما تستوى واذا المايه خلصت نحط ماى تان

بعد ما تستوى اللحمه نحطه بالبيركس ونسبها على جنب
نيجى دلوقتى للصوص



ديه المكونات زبده -طحين-وحليب-ومشروم

بعدين فى نفس الطاسه اللى كان فيها اللحمه نسيح الزبده ونحطه معلقه ونص اكل دقيق ممسوحه يعنى منكترش فى الدقيق ونقلب واول ما يصفر الدقيق نضيف الحليب ونقلب لو تقلت شويه ممكن نزودها كريمه معلقه او 2 انا النهارده مكنش عندى كريمه فزودتها حليب تانى..



بعد ما تتقل شويه نحط المشروم ونقلب دقيقه بعدين نحط معلقتين جبنه كرافت اوكيرى ودقيقه ونقفل عليها



بعد ما خلصنا الصوص نجيب البيركس اللى فيه اللحمه ونحط عليه الصوص


وقبل التقديم ندخلها الفرن عشر دقايق

نجى بقا للسلطه انا عملت اليوم سطلة بطاطس
الاول نجيب البطاطس ونقطعها بالشكل ده..ونجيب صحن ونكون فرمين 3 فصوص ثوم ونحطهم على زيت زيتون


بعدين ندهن البطاطس بالخلطه اللى هى الثوم مع زيت الزيتون..وندخلها الفرن لغاية لما تستوى او الميكرويف انا جربت الاتنين مفيش بينهم فرق
ووبعد ما تستوى نقطعها مكعبات وفى صحن نحط
معلقتين مايونيز- نص ليمونه - وبقدونس مقطع صغيرررررررررر ونخلطهم على بعض ونحط البطاطس عليهم
وده شكلها النهائى


وده شكل الاكل النهائى يارب يعجبكم



وبالعافيه
لو عجبكم متنسوش تقيمونى



من مواضيعي



صورة كريستاله الرمزية
02/04/2010, 02:30 AM
يم يم

تسلم ايديكي



من مواضيعي

02/04/2010, 02:39 AM
وااووو إبداع .. تسلم ايديك وعوافي ان شاء الله



من مواضيعي

صورة ماذا اقول الرمزية
02/04/2010, 04:55 AM
يسلمو يا قمر روعه بتشهي
ما شاء الله
ويعطيكي العافيه



من مواضيعي




فلسطيني انا اسمي فلسطيني
نقشت اسمي على كل الميادين
أمير فلسطين
صورة N O U R الرمزية
02/04/2010, 04:57 AM
يمي يمي

تسلم ايديكي يا عسلززز




من مواضيعي





اللهم فرح قلبي وآنس وحشتي ونفس كربتي وفرج همي وأزل ضيقي وعوض صبري وقرعيني بطفلاً صالحاً معافا ليس في خلقه زيدة ولانقصان وجعله خيراً لي ومن البارين بي ومن المستغفرين لي عند مماتي وجعله من الصالحين ومن حفظة كتابك الكريم ومن المجاهدين في سبيلك يارب العالمين آمين
صورة طبيبة أسنان الرمزية
02/04/2010, 12:17 PM
ما شاء الله شكل الاكل مشهي :-)

تسلم يدينك حبيبتي..



من مواضيعي

02/04/2010, 04:08 PM
رووووووووووووووووووووووعه مره تسلم يداتك ياعسل واحلى تقييم



من مواضيعي

02/04/2010, 04:10 PM
يسلموا بنات
نورتونى
وصحه وعافيه



من مواضيعي

02/04/2010, 11:43 PM
تسلم ايديكى جميله اوى



من مواضيعي

صورة ام هدواي القلب الرمزية
02/04/2010, 11:49 PM
يسلموووو..وتم التقييم



من مواضيعي


« مندددي سهل | طريييقة عمل المندي ...خطيييييييييييرة »

يتصفح الموضوع حالياً: 1 (0 من الأعضاء و 1 من الزوار)
 
أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
ابحث بهذا الموضوع:

بحث متقدم


مواضيع مشابهة
الموضوع المنتدى
بسبوسة ولا احلى... بالصور من مطبخى بطريقه الشيف حسن الحلويات
بيكاتا الدجاج من مطبخي الاطباق الرئيسية
العدس يا بنات و من مطبخى و بالصور كمان فى الشتا دى احلى حاجة الاطباق الرئيسية
بيكاتا بالشامبنيون+ارز بالكارى بالصور من مطبخى الاطباق الرئيسية

الساعة الآن +3: 04:32 PM.

 اتصل بنا - اعلن معنا - سياسة الخصوصية

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141