المطبخ و المائدة يشمل الاطباق الرئيسيه والحلويات والمقبلات والمعجنات والمشروبات .

طريقة الكريم شانتيه

24/12/2009, 12:02 AM

F:يا ارق بنات ممكن بس دقيقه

انا لما اجى اعمل تورتايه بجيب كريم شانيه خام

وبضربه بميه بس بيبقا سائل مبعرفش ليه نفسى يبقا زى المرنج وحجمه يضاعف بليز يا اهل الخبره

قلولى بتعملوه الزاى:thumbs_up:



من مواضيعي



صورة ام هدواي القلب الرمزية
24/12/2009, 01:27 AM
مابعرفش ياخيتي ههههههه



من مواضيعي

24/12/2009, 02:31 AM
بصي يا حبيبتي لازم تضربيه بلبن أفضل بيديه كثافه و كمان جربي تحطي 10 ملاعق صغيرين علي كوبايه لبن 200 مللي و ان شاء الله حيطلع كويس زي ما تحبي و طمنينيا



من مواضيعي


« طريقة روب اللبن حقت مطعم كبانا | مشكلتي مع سلطة الجرجير :( »

يتصفح الموضوع حالياً: 1 (0 من الأعضاء و 1 من الزوار)
 
أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
ابحث بهذا الموضوع:

بحث متقدم


مواضيع مشابهة
الموضوع المنتدى
طريقة الكريم كراميل؟؟؟ المطبخ و المائدة
جيلى بالفواكه الطازجة مع الكريم شانتيه..**بالصور** من مطبخى الحلويات
ممكن طريقة الكريم كراميل الطبيعي المطبخ و المائدة
مين يدلن على طريقة عمل الكريم كراميل المطبخ و المائدة
طريقة لحفظ القرآن الكريم............. حلقات تحفيظ و تفسير القرآن

الساعة الآن +3: 12:19 AM.

 اتصل بنا - اعلن معنا - سياسة الخصوصية

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141