Like Tree2Likes

صورة poosy cat الرمزية

"""كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""

23/12/2009, 01:13 PM


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اخواتي عضوات عروس انا جيبالكم انهارده ثلاث اصناف من المعجنات بحب اعملهم جدا والحمد لله بيطلعوا ناجحين معايا
اول نوع كيش الجبنات (تارت الجبنات والبسطرمة)
النوع الثاني بيتزا
الثالث فطاير بعجينة العشر دقايق بس بتفاصيل اكتر
اول حاجة نبدها بس انا بعمل ضعف الكمية
كيش الجبنات والبسطرمة

المقادير

1 كوب دقيق
1/2 كوب زبده جامده مقطعه مربعات
1/4 كوب ميه ساقعه
ذره ملح-ملعقه زعتر

الحشو
300 جرام جبنه رومي مبشوره
1 كوب لبن

بسطرمة مقطعه
زيتون مقطع
جبنة موتزريلا
2 بيضه-فلفل اسود


الطريقة

1 نضع الدقيق والزبدة في الميكسر مع بعض لحد ما يبقوا زي الرمل
نضع الملح والزعتر
2 والعجانة شغالة نضع الماء البارد لحد ما تتماسك عجينة

3 نفردها في قالب تارت مدهون

4 نبدا بوضع الحشو الجبنات والبسطرمة والزيتون
5 نضرب اللبن والبيض والفلفل الاسود ونضعه عليه

6 نضع رشة جبنة على الوجة

7 يدخل فرن ساخن لحد ما الوش يتحمر






من مواضيعي

Sugar Rush and ????? ??????? like this.
الخبز الابيض الشامي ..الخبز الاسمر اهم نوعين خبز بالصور من مطبخي
"""كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""
رايحة كنتاكي غيري رايك وتعالي شوفي احلى كنتاكي وثوميه وكلوسلو رز بالبهار


صورة poosy cat الرمزية
23/12/2009, 01:25 PM
ثانيا البيتزا
المقادير
نصف كيلو دقيق
1 م ك خميرة جافة
رشة زعتر
1م ك سكر
1م ص ملح
2م ك زيت زيتون
ماء دافء للعجن
مقادير الصلصة
صلصة طماطم
ملح فص ثوم ناعم
زعتر
زيت زيتون
1م ص سكر
الحشو
زيتون
مشروم
بسطرمة
طماطم شرائح
فلفل اخضر
بصل شرائح
جبنة كيري
جبنة موتزريلا
جبنة شيدر
الطريقه
1 نخلط كل المكونات الجافه مع بعض
2 نبدا بوضع الماء تدريجي ونعجن لحد ما العجينه تتماسك وتترك اليد
3 نغطيها ونتركها تخمر ساعه
4 نقطعها ونبدا نفردها في صنية مدهونة زيت
5 نتكرها تخمر 10 دقايق
6 نضع الصلصة عليها وبعدين الحشو والجبنات
7 نضع رشة زيت زيتون وزعتر
8 ندخل في فرن ساخن لمدة ربع ساعة
طريقه الصلصة
نضع كل المكونات على النار لحد ما تتسبك ونضعها على البيتزا بعد ما تبرد









من مواضيعي

الخبز الابيض الشامي ..الخبز الاسمر اهم نوعين خبز بالصور من مطبخي
"""كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""
رايحة كنتاكي غيري رايك وتعالي شوفي احلى كنتاكي وثوميه وكلوسلو رز بالبهار
صورة poosy cat الرمزية
23/12/2009, 01:54 PM
ثالثا فطاير السجق
المقادير
الجزء الاول
2كوب دقيق
2 م ك خميرة جافة
فنجان قهوة سكر
1م ص ملح
2 م ك لبن بودرة
1ونصف كوب ماء دافئ
الجزء الثاني
3 كوب دقيق
نصف كوب زيت
الحشو
سجق
فلفل اخضر
طماطم
فلفل حامي
ملح
فلفل
بهار لحم


الطريقه

1 نضع كل مكونات الجزء الاول ونخلطها تماما ونضعها تخمر لمدة نصف ساعة
2 نضيف مكونات الجزء الثاني ونعجين جيدا ونتركها تخمر لمدة ساعه
3 نفرد العجينة ونشكلها انا عملاها كروسون وانصاف دواير
4 نتركها تخمر لمدة نصف ساعة
5 ندهن الوحه بخليط لبن وبيض اوقات بضيف نصف م ص نسكافية علىى الخليط
6 نرش الوجه بحبة البركة او زعتر
7 يدخل الفرن ساخن لمدة نصف ساعه ولما الوجة يتحمر







من مواضيعي

الخبز الابيض الشامي ..الخبز الاسمر اهم نوعين خبز بالصور من مطبخي
"""كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""
رايحة كنتاكي غيري رايك وتعالي شوفي احلى كنتاكي وثوميه وكلوسلو رز بالبهار
23/12/2009, 02:12 PM

ربي يسلم ايديك..



من مواضيعي

صورة poosy cat الرمزية
23/12/2009, 03:46 PM

ربي يسلم ايديك..
اشكرك يا قمر على مرورك الكريم



من مواضيعي

الخبز الابيض الشامي ..الخبز الاسمر اهم نوعين خبز بالصور من مطبخي
"""كيش جبنات """بيتزا"""فطاير هشة جدا"""من مطبخي واكيد بالصور"""
رايحة كنتاكي غيري رايك وتعالي شوفي احلى كنتاكي وثوميه وكلوسلو رز بالبهار
صورة الوان سحرية الرمزية
23/12/2009, 03:49 PM
ما شالله كثير حلوة

اممم بخصوص الطبق الاول ... يعني الحشوة تكون سائلة شوي ؟؟

وكيف تطلع بعد ما تخرج من الفرن ؟؟ كمان سائلة او تنشف ؟؟



من مواضيعي





اللهم بشرني بالخير كما بشرت يعقوب بيوسف وبشرني بالفرح كما بشرت زكريا بيحيى,,,ربي قل لامنياتي كوني،،رب اكتب لي ما اريده ان يكون ؛
صورة * كلاسيك * الرمزية
23/12/2009, 03:53 PM
يمييييييييييييييييييييييييييييييييي

الله الله الله

جمييييييل بعشق انا المعجنات

تسلم ايدك بجد ان شاء الله هجرب اول واحده دي



من مواضيعي

كأنّني ولدتُ يوماً توأماً نصفُهُ الأوّل أنا ونصفُهُ الثّاني أنت


صورة tobe الرمزية
23/12/2009, 04:44 PM
بوسى ايه الحاجات الحلوة ديه تسلم ايديك



من مواضيعي

صورة ^ السفيرة^ الرمزية
23/12/2009, 05:22 PM
ماشاء الله اطباقك روووووعه



تسلم يدينك ياقمر ...

ربي يحفظك



من مواضيعي

:L:
ســــبحانــ الله وبــــــحمده
عدد خلقه ورضـــا نفسه وزنــه عرشه ومداد كلماتــــه
صورة عيشوش الرمزية
23/12/2009, 05:28 PM
يمييييييييييييي
هذا يسموه عذاااااااااب
ماشاء الله
كل صنف اشهى من الثاني



من مواضيعي



« طورطة بالطون والسبانخ | ( موضوع مميز ) باتون ساليه بالكمون والسمسم »

يتصفح الموضوع حالياً: 1 (0 من الأعضاء و 1 من الزوار)
 
أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
ابحث بهذا الموضوع:

بحث متقدم


مواضيع مشابهة
الموضوع المنتدى
""""""""ما ينجبر ق ؟لب على ق ؟لب """"""""للكاتبه/عذبة السجايا خيمة القصص والروايات
ابسئلكم عن مستشفى اليمامه """""""""""""""""""""""""""""""""""""&a إستفسارات النساء و الحمل و الولادة

الساعة الآن +3: 04:22 AM.

 اتصل بنا - اعلن معنا - سياسة الخصوصية

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141