26/08/2009, 06:34 PM

عندى لحمة وكوسة قولولى اعمل ايه والطريقة عايزة اطبخ الكوسة بس قولولى طرقتكم عشان مش عايزة اعملها بطريقتى عشان زهقت من طبيخى هههههههههه
ممكن تعملى اللحمة مشوية و تعملى صينية كوسة فى الفرن



من مواضيعي



26/08/2009, 07:10 PM
اممم فكرة و الله مش بطالة..او ممكن تعملي تورلي في الفرن خضار مشكل باللحمة و معاه رز ابيض



من مواضيعي

27/08/2009, 09:56 AM
يا بنات انا اصلا مش عارفة احنا هنفطر هنا النهاردة و لا برة!! عموما شورو علية كدة اعمل ايه النهاردة علي الفطار مش عندي خضار غر بسلة و جزر و بطاطس و عندي لحم و فراخ عادي...بفكر اعمل فراخ محمرة مع فريك...انتو رايكم ايه؟



من مواضيعي

27/08/2009, 11:06 AM
جربوا الوصفة دي و ادعولي http://forums.3roos.com/t480269.html#post10178483



من مواضيعي

27/08/2009, 05:45 PM
بنات كنت عايزة اعرف اعمل ايه جنب الكبسة الى باللحمة ولا هى كفايه لوحدها كدة

وكمان
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كنت عايزة اعزم حماتى ومحتارة اعمل ايه

عايزة حاجة سهله وسريعه وف نفس الوقت تشرف

العزومة حتبقى انا وجوزى وهى اعمل ايه قولولى ؟



من مواضيعي

27/08/2009, 08:04 PM
بنات كنت عايزة اعرف اعمل ايه جنب الكبسة الى باللحمة ولا هى كفايه لوحدها كدة

وكمان
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كنت عايزة اعزم حماتى ومحتارة اعمل ايه

عايزة حاجة سهله وسريعه وف نفس الوقت تشرف

العزومة حتبقى انا وجوزى وهى اعمل ايه قولولى ؟
و الله انا شايفة ان الكبسة تكفي اوي ممكن سلطة زبادي علشان تهدي المعدة شوية و شوربة و خلاص لو عايزة تزودي يعني اما عن العزومة فانا مش عارفة انتي بتحبي ايه...ممكن تعملي شيش برك و ده رابط بتاع الشيش برك لو مش عارفة تعمليه ازاي http://forums.3roos.com/t467669.html#post9836419 او ممكن لو مش علي مزاجك اعملي مئلوبة باذنجان و جمبها شوربة و سلطة زبادي و مقبلات بئة سمبوسة او كبة زي ما تحبي و متكتريش محدش بياكل اوي في رمضان اهتمي بئة بالحلو و العصاير و كدة..و لو عايزة مقترحات تانية ممكن افكرلك كدة...اه صحيح لو ليها في الفريك اعملي فراخ محمرة و فريك...الفريك بيتعمل كدة زي الرز الابيض عادي خالص بس حمري بصلة الاول و بعدين حطي الفريك علي البصل و شوية برغل ناعم و ملح و فلفل و قرفة مطحونة و زودي شوربة ليه زي الرز بالظبط و خلاص كدة بيتقدم معاه فراخ محمرة و سلطة زبادي او متبل و كبة و خلاص كدة بس فعلا المميز في العزومات الحلو و العصائر



من مواضيعي

27/08/2009, 09:15 PM
شكرا ياام سلمى القمر ربنا يباركلك فيها يارب عقبال ماتعزمى عريسها ان شاء الله

حشوف كدة واقولكم عملت ايه ؟



من مواضيعي

31/08/2009, 05:22 PM
ازيكم يا بنات...النهاردة انا عاملة كبسة سعودي بالفراخ وعايزة اعرف اعمل ايه معاها...بفكر اطري شوية و ارطب و اعمل سلطة زبادي...اعمل ايه كمان بس بلاش المحمرات لاني مقاطعة اي حاجة محمرة



من مواضيعي

صورة *ام ورد* الرمزية
03/10/2009, 07:59 PM
يسلمووووووو



من مواضيعي

21/10/2009, 02:27 PM
بجد انا محتارة اطبخ ايه عندي فراخ ومكرونة وارز زومكونات كتيرة بس مش عارفة اعمل ايه مخي قفل خالص حد يقولي اعمل ايه



من مواضيعي


« بدلا من قلي الباذنجان | سلطة لحرق الدهوون خاصة للرجيم »

يتصفح الموضوع حالياً: 1 (0 من الأعضاء و 1 من الزوار)
 
أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
ابحث بهذا الموضوع:

بحث متقدم


مواضيع مشابهة
الموضوع المنتدى
اكلة النهاردة جديدة جداااا بالصور ( 4 ) الاطباق الرئيسية
عندك طحين اسمر ومحتاره شو تعملي فيه اتفضلي المقبلات والمعجنات
عروسة جديدة ومش عارفة تطبخى إيه النهاردة :السبانخ باللحم المفروم الاطباق الرئيسية

الساعة الآن +3: 03:26 AM.

 اتصل بنا - اعلن معنا - سياسة الخصوصية

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141