عـودة للخلف   منتديات عروس > أركان البيت والأسرة والمجتمع > المطبخ و المائدة

المطبخ و المائدة

 / 

يشمل الاطباق الرئيسيه والحلويات والمقبلات والمعجنات والمشروبات .

 / 

اللي بتستخدم الفحم يا ريت تدخل ضروووووري



جديد مواضيع المطبخ و المائدة

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
قديم(ـة) 30/06/2008, 06:33 PM   #1
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 25/12/2006
رقم العضوية: 135581
البلد: مصر
المشاركات: 2,528
الجنس: أنثى
التدوينات: 5
الدولة: مصر

تقييم العضو:
قوة التقييم: 247

Emo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميز


الأوسمة

Emo0o0Z غير متصل
اللي بتستخدم الفحم يا ريت تدخل ضروووووري

السلام عيكم
يا بنات انا انهرده ان شاء الله ناوية اعمل برجر على العشاء انا كل مرة بعمله بقليه في شوية زيت زي الطريقة التقليدية انما انا المرة دي عاوزة اعمله زي المطاعم اللي هو مشوي على الفحم وانا مش عندي شواية ومش عارفة اولع الفحمة ازاي انا حطيتها على عين البوتجاز وحطيت فوقها الصاجة الشبك بتاعة الفرن وهحط على الصاجة دي البرجر وولعت عين البوتجاز وحطيت عليها الفحمة ( على عين البوتجاز ) لكن لاحظت ان الفحمة بتعمل اصوات كده بتتكتك وبتطلع زي شرار كده فانا بصراحة خفت
يا ريت اللي استخدمت الفحم من غير شواية تقول لي ولعته ازاي وهل الطريقة بتاعتي دي فيها خطر ولا عادي بلييييييييييييييييز ضروووووووووووري
وجزاكم الله خيرا
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 02:51 AM   #2
عروس ذهبية
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 17/03/2006
رقم العضوية: 85599
البلد: مصر والامارات
المشاركات: 2,362
الجنس: أنثى

تقييم العضو:
قوة التقييم: 76

أم نور عيوني عضوة جديدةأم نور عيوني عضوة جديدةأم نور عيوني عضوة جديدة

أم نور عيوني غير متصل
مش عارفة والله يا حبيبة مقدرش افيدك يارب البنات يفيدوكي
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 05:09 AM   #3
عروس مشاركة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 14/01/2007
رقم العضوية: 139004
البلد: egypt
المشاركات: 12
الجنس: أنثى

تقييم العضو:
قوة التقييم: 48

mohaaa28 عضوة جديدة

mohaaa28 غير متصل
يصى يا حبيبية انا مجربتش الطريقة دى قبل كده بس انا لما بعمل كفتة مثلا وعايزة ريحة الفحم فيها كنت بولع قطعة الفحم على النار لوحدها لغاية ملونها يحمر وبعدين احطها داخل صينية الكفتة واغطيها على طول مش عارفة ممكن تجربيها كده مع البرجر يعنى تسوية فى نقطة زيت صغيرة وتحطيه جوه صينية وارمى الفحمة جواها وبعدين حطى على البرجر باربكيو صوص , وقوليلى نفعت الطريقة ولا لأ
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 12:43 PM   #4
عروس مبدعة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 07/01/2008
رقم العضوية: 217423
البلد: مملكتي انا
المشاركات: 869
الجنس: أنثى

تقييم العضو:
قوة التقييم: 67

nono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميزnono 2008 تستحق التميز

nono 2008 غير متصل
ولعي فحمه وخليها تحمر بعدين انتي خلصي كمية البرجر وحطي اللبرجر بالحله وجيبي فنجال فيه زيت

ودخلي الفحمه جو الزيت وسكري الحله راح تديكي طعم شوي ارجو انك فهمتيني وذا مفهمتيني ارجع اشرحلك وبحاول بصور
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 01:31 PM   #5
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 05/04/2007
رقم العضوية: 154893
البلد: Italy & Alex
المشاركات: 1,171
الجنس: أنثى
الدولة: ايطاليا

تقييم العضو:
قوة التقييم: 204

Moaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجابMoaz&ElBara مشاركاتها محل إعجاب


الأوسمة

Moaz&ElBara غير متصل
اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة



اقتباس   المشاركة الأساسية كتبها mohaaa28 مشاهدة المشاركة  
     
  يصى يا حبيبية انا مجربتش الطريقة دى قبل كده بس انا لما بعمل كفتة مثلا وعايزة ريحة الفحم فيها كنت بولع قطعة الفحم على النار لوحدها لغاية ملونها يحمر وبعدين احطها داخل صينية الكفتة واغطيها على طول مش عارفة ممكن تجربيها كده مع البرجر يعنى تسوية فى نقطة زيت صغيرة وتحطيه جوه صينية وارمى الفحمة جواها وبعدين حطى على البرجر باربكيو صوص , وقوليلى نفعت الطريقة ولا لأ  
 


(y) انا بعمل كده برده





اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 11:01 PM   #6
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 25/12/2006
رقم العضوية: 135581
البلد: مصر
المشاركات: 2,528
الجنس: أنثى
التدوينات: 5
الدولة: مصر

تقييم العضو:
قوة التقييم: 247

Emo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميز


الأوسمة

Emo0o0Z غير متصل

اقتباس   المشاركة الأساسية كتبها mohaaa28 مشاهدة المشاركة  
     
  يصى يا حبيبية انا مجربتش الطريقة دى قبل كده بس انا لما بعمل كفتة مثلا وعايزة ريحة الفحم فيها كنت بولع قطعة الفحم على النار لوحدها لغاية ملونها يحمر وبعدين احطها داخل صينية الكفتة واغطيها على طول مش عارفة ممكن تجربيها كده مع البرجر يعنى تسوية فى نقطة زيت صغيرة وتحطيه جوه صينية وارمى الفحمة جواها وبعدين حطى على البرجر باربكيو صوص , وقوليلى نفعت الطريقة ولا لأ  
 

بصي انا عملت الطريقة دي قبل كده بس حسيت انها زي قلتها والاكل طعمة بيكون عادي مش عارفة بقى انا اللي مش عارفة ولا ايه
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 11:02 PM   #7
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 25/12/2006
رقم العضوية: 135581
البلد: مصر
المشاركات: 2,528
الجنس: أنثى
التدوينات: 5
الدولة: مصر

تقييم العضو:
قوة التقييم: 247

Emo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميز


الأوسمة

Emo0o0Z غير متصل

اقتباس   المشاركة الأساسية كتبها nono 2008 مشاهدة المشاركة  
     
  ولعي فحمه وخليها تحمر بعدين انتي خلصي كمية البرجر وحطي اللبرجر بالحله وجيبي فنجال فيه زيت

ودخلي الفحمه جو الزيت وسكري الحله راح تديكي طعم شوي ارجو انك فهمتيني وذا مفهمتيني ارجع اشرحلك وبحاول بصور
 
 

طريقتك تشبه طريقتي بس انا بعملها من غير زيت ايه فايدة الزيت بقى
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 01/07/2008, 11:03 PM   #8
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 25/12/2006
رقم العضوية: 135581
البلد: مصر
المشاركات: 2,528
الجنس: أنثى
التدوينات: 5
الدولة: مصر

تقييم العضو:
قوة التقييم: 247

Emo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميزEmo0o0Z تواجدها متميز


الأوسمة

Emo0o0Z غير متصل
على العموم عني انا ماعملتش البرجر امبارح مخصوص عشان موضوع الفحم ده وفي الاخر قلت الحمد لله لان جوزي جه ومش جاي له نفس يتعشى
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 02/07/2008, 08:22 AM   #9
عروس متميزة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 15/07/2004
رقم العضوية: 40579
البلد: مصر
المشاركات: 3,498
الجنس: أنثى
التدوينات: 82
الدولة: مصر

تقييم العضو:
قوة التقييم: 172

شهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائعشهيدة تواجدها رائع


الأوسمة

شهيدة غير متصل
اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة




اقتباس   المشاركة الأساسية كتبها nono 2008 مشاهدة المشاركة  
     
  ولعي فحمه وخليها تحمر بعدين انتي خلصي كمية البرجر وحطي اللبرجر بالحله وجيبي فنجال فيه زيت

ودخلي الفحمه جو الزيت وسكري الحله راح تديكي طعم شوي ارجو انك فهمتيني وذا مفهمتيني ارجع اشرحلك وبحاول بصور
 
 

انا اعرف ان هيا دي الطريقه اللي تحصلي بيها عى ريحه الشوى بس انا مش بحب استخدم الفحم بس انتى ممكن تعملى زى ما ماموه بتقول انك تحطى صوص الباربيكيو لانه فعلا بيفرق في كطعم الاكل


اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة
  الرد باقتباس
قديم(ـة) 02/07/2008, 11:56 AM   #10
عروس جديدة
 
الملف الشخصي:
تاريخ التسجيل: 06/08/2006
رقم العضوية: 108964
البلد: القاهرة
المشاركات: 1
الجنس: أنثى

تقييم العضو:
قوة التقييم: 0

قطرااااات عضوة جديدة

قطرااااات غير متصل
السلام عليكم

شوفى يا حببتى انا لسه امبارح عاملة البرجر بطريقه حلوة جدا و الكفته نفس الطريقه

اولا احضرى صينية ورصى فيها البرجر وقطعى فوقه حلقات بصل ، حلقات فلفل اخضر ، وحلقات طماطم

ودخليه الفرن لمده عشر دقائق ثم طلعى الصينية واقلبى البرجرعلى الوجه الاخر وبعد ربع ساعه اطفى الفرن

وبعد كده ضعى فى منتصف الصينية ملعقه سمن وولعى الفحمه على النار حتى تحمر جدا وتصدر صوت فرقعه

وبعدين حطيها فوق ملعقة السمن وغطى عليها بسرعه لمده عشر دقايق وارفعى الغطاء وشمى الريحه وتذوقى

الطعم وبالهنا والشفا.
  الرد باقتباس
إضافة رد


يتصفح الموضوع حالياً: 1 (0 من الأعضاء و 1 من الزوار)
 
أدوات الموضوع ابحث بهذا الموضوع
ابحث بهذا الموضوع:

بحث متقدم

قوانين المشاركة
لا يمكنك إضافة مواضيع
لا يمكنك إضافة ردود
لا يمكنك إضافة مرفقات
لا يمكنك تعديل مشاركاتك

رمز [IMG] متاح
رموز HTML مغلق
Trackbacks are متاح
Pingbacks are متاح
Refbacks are متاح


مواضيع مشابهة
الموضوع الكاتب المنتدى الردود آخر مشاركة
اللي في الرياض ...تدخل ضروووووري !!!! ام ام البنات الصحة و الطب 7 12/03/2008 03:50 PM
اللي تتعالج في مستشفى توام تدخل ضروووووري أم سلمى المغربية المتأخرات عن الحمل 13 27/11/2007 01:30 AM
اكيد الي بتستخدم هذي الاشياء زوجها بيتخبل عليها ملايين ركن العناية بالبشرة والجسم 104 25/12/2006 02:10 PM
صابون الكركم ,, اشلون انسويه سائل استحمام الي تعرف تدخل ضروووووري مراسيل الهوى ركن العناية بالبشرة والجسم 3 25/12/2005 12:59 AM


الساعة الآن +3: 03:29 AM.


جميع المواضيع و المشاركات تعبر عن رأي أصحابها فقط, و لا تمثل بالضرورة رأي موقع عروس.
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتديات عروس © 2001 - 2014
هذا المنتدى يستخدم منتجات بلص

Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141